Saya tertanya-tanya adakah blog masih relevan ? Dengan perkembangan pesat social media yang lain segala info boleh diakses dan dikongsi secepat kilat , adakah blog ini masih relevan untuk diteruskan ? Atau sebenarnya mungkin sudah ketinggalan  ? Hal ini lah yang beberapa hari lepas meletakkan saya dalam keadaan berbelah bagi.Continue Reading

Jualan Online Telekung Kanak-kanak Pra Ramadhan 2018 Setiap anak yang lahir dari rahim seorang ibu, sifatnya bersih dan suci. Sebaik menjenguk dunia, menjadi tanggungjawab kedua-dua ibu dan bapanya untuk mencorak dan mewarnakannya. Jika putih , putih lah jadinya. Jika hitam yang dipilih, maka hitamlah jadinya. Sebagai seorang Muslim, mentarbiah anak Continue Reading

Dengan Nama Allah Yang Maha Mengasihani 18 warna pilihan tudung sekolah awning lembut kini tersedia untuk dipilih. Nak warna apa semuanya ada. Sebut sahaja nak tudung biru pengawas sekolah, tudung kelabu pengakap, tudung pink Puteri Islam, tudung kuning Tadika PASTI,tudung maroon pengawas pusat sumber ..apa sahaja warna tudung sekolah yangContinue Reading

Assalamualaikum .. Dengan Bismillah Ada apa dengan Hot & Roll ? Ya ada apa dengan hot & roll yang tetiba aje muncul sebagai entri utama kali ni huhuhu.. Actually and honestly … aii pun dengan muka tak malu  nak mengaku ni yang ini first time dengar pasal Hot & RollContinue Reading

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani Assalamualaikum semua, Nak tahu update terkini tentang 3 design terbaru tudung kanak-kanak Si Comel atau lebih tepatnya Tudung Si Comel tak ? Ok kalau nak tahu, sila beri perhatian serius ye.. kalau perlu, buat catatan jugak tau heheh 🙂 Sudah namanyaContinue Reading