Usia Bukanlah Penghalang

Tuuu diaaaa, entry kedua selepas 5 bulan berada di tahun 2019. Betapa sepinya blog ini terabai oleh tuan tanah yang kecundang dengan cabaran kerjaya dan peningkatan usia sedangkan jika difikir-fikirkan semula usia bukanlah penghalang untuk mencapai apa sahaja yang diinginkan.

Segalanya terletak pada diri sendiri. Sama ada mahu atau pun tidak. Itu lah sepatutnya yang menjadi daya penggerak menuju sasaran yang berada di hadapan.

Saya mahu sukses seperti 4 tahun dahulu. Saya mahu penulisan saya di sini, coretan abjad dan kata yang saya titipkan mampu menjadi pendorong kepada yang membaca, memberi nilai tambah kepada kehidupan khasnya untuk mereka yang sangat memerlukan.

In Sha Allah, kurniakan saya kekuatan wahai Tuhan – untuk terus menitipkan bait bicara di sini. In Sha Allah dengan izinMu Ya Allah, usia bukanlah penghalang !

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada 😀 ). Jika sudi, follow saya sekali ye 😀 …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me