Penafian

ApaCerita.Com  adalah merupakan blog peribadi yang ditulis berdasarkan pandangan peribadi yang bertujuan sebagai laman perkongsian maklumat  dan cerita yang  juga diperoleh berdasarkan pengetahuan daripada pembacaan, pemerhatian dan pengalaman penulis sendiri. Ketepatan maklumat yang dipautkan daripada blog ini adalah tidak dijamin 100%. Pemilik ApaCerita tidak bertanggungjawab atas sebarang kerugian yang diakibatkan oleh penggunaan sumber maklumat dan bahan daripada blog ini. Sebarang risiko sama ada secara langsung atau tidak  akibat penggunaan maklumat daripada blog ini  adalah  bukan atas tanggungjawab ApaCerita sama sekali.

 

Pembaca juga dinasihatkan agar berhati-hati mengeluarkan sebarang komen atau kritikan terhadap mana-mana pihak melalui blog ini dan sewajarnya memegang tanggungjawab sepenuhnya terhadap apa yang ditulis.

 

Sebarang tindakan menciplak petikan entri sama ada sebahagian sepenuhnya, menerbitkan semula gambar daripada blog ini tanpa  izin pemilik blog  adalah dilarang sama sekali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *