SEMAKAN TAWARAN KE INSTITUT LATIHAN PERINDUSTRIAN (ILP) BAGI TAHUN 2013

Makluman kepada para calon yang telah memohon untuk melanjutkan pelajaran di Institut Latihan Perindustrian seluruh negara bagi tahun 2013.

Semakan untuk melihat status permohonan anda boleh dibuat mulai hari ini melalui pautan  aplikasi online Semakan Tawaran ke Institut Latihan Perindustrian bagi tahun 2013  KPM.

Sila klik pada pautan di atas atau pada imej di bawah untuk membuat semakan.

aplikasi semakan ilp

Untuk cara menyemak,  anda dikehendaki memasukkan  nombor kad pengenalan  atau angka giliran PMR 2012  seperti yang tercatat pada slip pendaftaran PMR calon dan seterusnya klik pada ‘ Butang Semakan ‘ .

Selamat berjaya.
Pastikan maklumat No. Kad Pengenalan atau Angka Giliran calon sama
seperti yang tercatat dalam
slip pendaftaran PMR 2012 calon

Related Posts

4 thoughts on “SEMAKAN TAWARAN KE INSTITUT LATIHAN PERINDUSTRIAN (ILP) BAGI TAHUN 2013

  1. ilp/ adtec antara pusat latihan industri yang berbaloi. yuran daftar murah, duit tiap2 bulan akan dapt, tempat penginapan boleh tahan gak asramanya. sy byk kwn2 belajat kt sana mmg tak segah belajar U atau ipta awam atau swasta tpi sy ras aorg kurung berkemampuan blh pi sana. ilmu depan more kemahiran belaka.

    1. betul apa yg Suri katakan tu… peluang kpd yg gagal mendapat tempat di ipt. Golongan muda zaman sekarang ni tak boleh terlalu selektif dan pandang rendah pd pusat2 begini sebab ternyata ramai lulusannya yg sudah mendapat kedudukan baik dlm kerjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *