Salam petang Sabtu Kalian bersantai di luar petang ni ? Jangan risau,boleh baca entri ni melalui gadget serba canggih tu… hehe. Lantaran tak ke mana, so saya ambil kesempatan untuk buat entri ringkas tentang cara-cara daftar Tutor Online. Kebetulan ada yang bertanya. Kebiasaannya petang Sabtu, kami suami isteri jarang adaContinue Reading

Salam … Sebelum melabuhkan mata,saya nak share sedikit info┬ádengan kawan-kawan semua berkenaan pembelajaran dalam talian yang tengah hot, hangat, meletop … semua yang panas, seangkatan dan sewaktu dengannya lah.. hehehe. Apa lagi kalau bukan program Tutor Online. E-learning programme