Penambahbaikan Blogging 2016 Hola … hola semua Lama rasanya blog kongsi cerita ni tak ber update. Nak kata dah hilang semangat berblog tak adalah pulak sampai tahap macam tu. Busy ? Hmm busy la sangattt weihh 😀 Actually tak ada sibuk mana pun tapi 24 jam tu rasa cam takContinue Reading

Mengapa saya  suka buat duit dengan affiliate ? Ya, inilah  cerita yang nak dikongsikan bersama hari ni. Ikhlas, sekadar satu perkongsian …. langsung tak ada niat nak menunjuk-nunjuk pun. Lagi pun siapalah saya 🙂 .. sekadar part time blogger yang hanya tumpang memeriahkan dunia blogging. Orang tulis blog , sayaContinue Reading