Salam Ahad, Hari ni tak ada cerita tentang putu.. hihi, tapi nak bercakap bab kesihatan wanita sikit. Kali ini entri berkaitan jangkitan salur kencing : punca dan cara mengatasi Pernah dengar tentang ‘jangkitan trek urinari’? Maksudnya salur kencing lah. Gejala ini lazim berlaku di kalangan kita terutama kaum wanita,Continue Reading

Salam sejahtera, Mood update blog sejak dua menjak ni macam yoyo, turun naik turun naik. Apabila dah mula jadi begini, memang makan masa juga untuk maintain semula. Dalam tempoh 2 minggu kebelakangan ni, tiba-tiba aje jadi sibuk entah apa-apa..Pagi memang dah tetap kena pergi sekolah, petang begitu juga. Hujung minggu punContinue Reading