Penambahbaikan Blogging 2016 Hola … hola semua Lama rasanya blog kongsi cerita ni tak ber update. Nak kata dah hilang semangat berblog tak adalah pulak sampai tahap macam tu. Busy ? Hmm busy la sangattt weihh 😀 Actually tak ada sibuk mana pun tapi 24 jam tu rasa cam takContinue Reading

Akhirnya SWIFT BASIC juga yang menjadi pilihan. Sama seperti themes yang saya gunakan untuk blog pertama saya. Apa hal tukar lagi ? Banyak sebab yang kurang menepati kehendak pada themes terdahulu. Fikir-fikirkan balik, perlu tukar lagi. Suke ati saya lah nak tukar ke tak … hehe 🙂 Saya sebenarnya inginkan themesContinue Reading