Dengan Nama Alah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani Perniagaan adalah cabang utama rezeki. 9 daripada 10 rezeki, datangnya dari perniagaan. Perniagaan atau kini lebih popular dengan sebutan ‘bisnes’ , mutakhir ini menjadi kerjaya pilihan yang popular. Perniagaan bagi kebanyakan orang membawa makna wang dan kekayaan. Hanya segelintir yangContinue Reading

*** Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani *** Lama benar tidak menulis entri berkaitan peluang-peluang menjalankan bisnes secara online. Atau lebih popular disebut sebagai buat duit secara online. Seingat saya, jika tidak silap entri pertama di blog ni adalah berkaitan dengan bisnes dropship. Entri paling banyak mendapatContinue Reading

Dalam dok sibuk buat en3 pasal dropship,termelencong pula ke bab budget 2013. Orang cerita pasai budget, kita pun nyibuk jugak. Haa, tu yang tajuk ni jadi terlangkau pula.So, di sini saya nak kongsikan sikit tentang cara atau step yang perlu diambil untuk menjadi seorang agen dropship. Lepas ni, maybe tak tulis dah tentang dropship. LagipunContinue Reading

Masih lagi tentang perniagaan dropship. Pada en3 lepas, ada saya senaraikan 8 link pembekal produk dropship. Petang ni, sayasambung sikit tentang produk paling popular dalam bisnes dropship. 10 antara produk tersebut adalah : 1). Baju kurung, baju kebaya, jubah , abaya dan kaftan 2). Tudung ( termasuk aksesori seperti inner ) 3). T’shirt @ blouseContinue Reading

Selamat Hari Malaysia untuk semua rakyat Malaysia. Jom kita semua bersatu untuk pertahankan keamanan negara. Toksah lah dok berpecah-belah, takut nanti tanah air kita tergadai ke tangan orang lain pula. Ok, semalam saya ada tulis en3 berkaitan bisnes dropship.Amacam,dah faham ke ? Kalau masih samar2, baca sekali lagi Now, nak tentukan apaContinue Reading

Salam perkenalan & persahabatan, Entri pertama blog ni saya nak kupas sikit tentang dropship. Mungkin ramai yang dah pernah dengar tentang dropship ni tapi masih blur…So, saya harap, selepas baca entri ni, kalian dapat la faham apakah itu dropship. Secara ringkas, dropship ni adalah  proses membekalkan @ menjual produk ( tak kira laa baju,tudung ,handbag ke atau apa..)Continue Reading