Entri ini adalah entri khas sebagai tanda penyertaan saya dalam Segmen 2013 – Tambah Trafik Tambah Follower di blog Blogger HasrulHassan. Moga2 dengan penyertaan ini, akan dapat membantu saya memperkenalkan blog ini kepada lebih ramai pembaca, selain dapat juga membantu menarik trafik pada masa hadapan. Ia juga sebagai tanda sokongan sesama blogger dengan cara saling follow antara satu sama lain. Jangan segan2 untuk follow ye .. ๐Ÿ™‚

Blog ApaCerita. com adalah merupakan blog ke dua saya selepas blog ini. Menjadikan kisah2 sebenar yang berlaku di sekeliling, selain daripada tips2 pendidikan dan kekeluargaan selain kisah2 peribadi yang sesuai disiarkan untuk bacaan umum, saya sangat berharapย  agar entri2 yang diterbitkan boleh memberi sedikit iktibar dan panduan kepada pembaca yang mungkin berhadapan dengan situasi sama dalam kehidupan.Untuk menjadikan blog ini sebagai blog pendidikan buat blogger, memang perjalanannya masih jauh namun tidaklah mustahil untuk digapai,insyaallah. Doakan saya ๐Ÿ˜€

Saya juga menjadikan blog www.hasrulhassan.com sebagai contoh ย blog pendidikan buat bloggerย  kerana blogย  ini menampilkan banyak panduan blogging serta informasi lain yang cukup berguna, sesuai dengan keadaan semasa hari ini.

Tambah Trafik Tambah Follower
Berminat untuk join dan up trafik pada blog anda ? Jom sertainya sekarang ….. Opps, untuk mengetahui cara2nya, klik sini.

Tarikh tutupnya adalah pada 9 Januari ini. So,hurry….

 

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada ๐Ÿ˜€ ). Jika sudi, follow saya sekali ye ๐Ÿ˜€ …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

9 Comments

  1. salam blogger ๐Ÿ™‚ hye hye…. Fik dtg dri segmen yang sama, HasrulHassan, done follow blog awak, jom singgah
    muhammadrafik.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html
    jgn lupa follow ๐Ÿ™‚ TQ

  2. As-Salam. Terima kasih kerana kesudian join segmen HH dan undi blog dalam kategori Blog Pendidikan MSMW 2013. Seronok bila ada rakan-rakan blogger yang dikenali join dan vote. Sokongan rakan blogger seperti anda amat HH hargai.

    Terima kasih sekali lagi …

    http://www.hasrulhassan.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me