Assalamualaikum dan Salam hormat

Senarai wakil jualan rasmi Tudung Si Comel ini satu-satunya entri baru sejak blog ini ‘down’ kerana serangan malware. Bukan senang nak mencari kekuatan untuk kembali semula berblog selepas satu demi satu masalah melanda blog picisan ni.

Apapun, terima kasih banyak-banyak ye kepada segelintirย  pembaca yang masih setia untuk singgah dan bertamu di sini. Blog ini masih hidup kerana kalian !

Untuk entri ‘comeback’ ini, suka saya kongsikan sedikit maklumat atau perkembangan baru berkenaan sebuah laman web yang menjual aneka tudung kasual dan tudung sekolah khusus untuk anak-anak comel di luar sana. Apalagi kalau bukan Tudung Si Comel ๐Ÿ˜€

Lebih kurang sebulan lebih sudah apabila pihak pengurusan TSC mengambil satu lagi langkah baru dalam pemasaran produk mereka iaitu dengan mewujudkan satu kumpulan sokongan Senarai Wakil Jualan Rasmi Tudung Si Comel , yang berperanan membantu menguruskan pembelian atau tempahan pelanggan menggunakan medium Whatsapp sebagai alat utama urusan jual beli.

Rasional terbentuknya kumpulan sokongan Senarai Wakil Jualan Rasmi Tudung Si Comel ini adalah bagi melancarkan lagi proses tempahan pelanggan, terutama bagi mereka yang tidak gemar atau kurang arif dengan penggunaan sistem katalog untuk pembelian secara online.

Dengan adanya Senarai Wakil Jualan Rasmi Tudung Si Comel yang dibahagikan mengikut negeri seperti screen captured di bawah, urusan tempahan atau pembelian tudung oleh pelanggan akan menjadi lebih mudah dan menyeronokkan, In Sya Allah.

senarai-wakil-jualan-tscDengan adanya Senarai Wakil Jualan Rasmi Tudung Si Comel ini, jika tidak mahu menempah melalui sistem katalog TSC, anda boleh sahaja memilih untuk berhubung dengan para wakil jualan.

Caranya mudah sahaja. Pilih wakil jualan mengikut negeri anda sendiri dan berhubunglah dengan mereka yang berkenaan. Sama ada untuk pembelian, pertanyaan dan sebagainya, In Sya Allah anda boleh berurusan dengan mereka tanpa sebarang keraguan.

Untuk melihat senarai penuh Senarai Wakil Jualan Rasmi Tudung Si Comel bagi lain-lain negeri anda boleh mendapatkannya di sini.

Semoga bermanfaat ๐Ÿ™‚

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada ๐Ÿ˜€ ). Jika sudi, follow saya sekali ye ๐Ÿ˜€ …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

2 Comments

  1. sekarang ni musim org shopping barangan sekolah, bolehla di survey di sink nanti

  2. lama rasanya tak jenguk sini..sis dja apa khabar? mcm mana blog boleh kena serangan malware?

    selamat tahun baru 2017..semoga semakin dimurahkan rezeki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me