Salam ketemu lagi,

Entri ringkas  peluang buat duit dengan assignjobs.com ini terpaksa Cik Kiah dahulukan atas sebab2 yang mendesak ahaks…. Entri berkaitan buat duit dengan affiliate,insyaAllah akan diterbitkan esok,jika tiada sebarang aral yang melintang.

Sana-sini para blogger sedang kepoh dengan cerita buat duit dengan assignjobs. So, saya juga tak mahu ketinggalan.

Assignjobs adalah merupakan peluang baru buat duit online di internet. Masih agak baru lagi,persaingan masih kecil, jadi sangat berbaloi untuk daftar segera. Waktu saya sign up beberapa hari lepas, sudah ada seramai 1000 lebih yang telah mendaftar. Apakata rakan blogger yang selalu singgah sini, daftar terus melalui link ini 😛

Peluang tambah duit poket yang ditawarkan ini adalah percuma. Kerjanya sangat mudah, just selesaikan job-job kecil seperti follow instagram, share dan komen di FB, Twitter dan sebagainya. Paling menarik, bayaran bagi setiap job yang diselesaikan adalah dalam USD. Bermakna tinggi nilai upahnya bila convert ke Malaysian ringgit.

Baru je tadi kita bercerita tentang buat duit dengan blog, sudah muncul peluang itu. Jadi, alang2 blogging, biar sampai dapat hasil. Boleh juga klik pada banner untuk daftar. Thanks ye.. Sayang kalian ketat2 hihi…

Jom buat duit dengan assignjobs. Terbaik
Jom buat duit dengan assignjobs. Terbaik

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada 😀 ). Jika sudi, follow saya sekali ye 😀 …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

5 Comments

  1. laju je mereka ni buat duit
    tak sempat nak ikut dah ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me