Salam hormat, Kalau ada dalam kalangan pembaca atau rakan blogger yang pernah beberapa kali singgah ke blog ni tentu sekali kalian perasan tentang sesuatu. Perasan tak yang theme blog ni kerap sangat bertukar? Datang minggu lepas, theme Redline. Jengah  4 hari lepas,theme Modern Multipurpose. Semalam tengok macam  theme Twenty Twelve.Continue Reading

Akhirnya SWIFT BASIC juga yang menjadi pilihan. Sama seperti themes yang saya gunakan untuk blog pertama saya. Apa hal tukar lagi ? Banyak sebab yang kurang menepati kehendak pada themes terdahulu. Fikir-fikirkan balik, perlu tukar lagi. Suke ati saya lah nak tukar ke tak … hehe 🙂 Saya sebenarnya inginkan themesContinue Reading