Akhirnya SWIFT BASIC juga yang menjadi pilihan. Sama seperti themes yang saya gunakan untuk blog pertama saya. Apa hal tukar lagi ? Banyak sebab yang kurang menepati kehendak pada themes terdahulu. Fikir-fikirkan balik, perlu tukar lagi. Suke ati saya lah nak tukar ke tak … hehe 🙂 Saya sebenarnya inginkan themesContinue Reading

Tadaaa……. Wajah baru blog ni dengan menggunakan Platform. Ok tak ? Since mula publish en3 pertama blog ke-2 saya ni , tak tau dah berapa puluh kali tukar themes gara-gara tak puas hati dengan macam2 perkara seperti layout ,  loading speed dan sebagainya. Boleh menang award  blogger gila themes woo kalauContinue Reading