Ini berita yang baru kami saya terima baca. Ye lah, hari ni seharian di sekolah. Selepas tamat waktu P & P, sambung dengan mesyuarat 3 dalam 1. Balik rumah sampai jam 3:30 petang. Mandi, sembahyang Zohor, makan & tunggu masuk waktu  Asar pula. Selesai, cepat2 ke sekolah semula kerana adaContinue Reading

Salam hujung minggu Kisah yang nak saya kongsikan hari ni tak de kaitan dengan bisnes dropship mahupun tips pilih template untuk naikkan rating blog. Walaupun peristiwa ni dah berlaku beberapa minggu lepas, tapi until hari ni saya tak boleh lupa…. Rasa geram  ada,nak ketawa pun ada… Al kisah sorang murid lelaki Tahun 4C,Continue Reading