Saya tertanya-tanya adakah blog masih relevan ? Dengan perkembangan pesat social media yang lain segala info boleh diakses dan dikongsi secepat kilat , adakah blog ini masih relevan untuk diteruskan ? Atau sebenarnya mungkin sudah ketinggalan  ? Hal ini lah yang beberapa hari lepas meletakkan saya dalam keadaan berbelah bagi.Continue Reading

Salam Sejahtera Sementara relaks-relaks tak ada buat apa ni, ingin saya kongsi cerita dengan sahabat dan pembaca di luar sana yang mungkin berminat dengan ebook Master Dropship Dalam 30 hari yang ditulis oleh seorang usahawan online yang berpengalaman luas menjadi seorang agen dropship bagi produk kesihatan. Ringkas cerita nak buatContinue Reading

Salam hormat, Ruang masa untuk saya menulis sangat terbatas ketika ini, namun tetap mahu saya ucapkan terima kasih kepada pembaca yang masih sudi membaca setiap tulisan saya di sini ūüôā 2 hari lepas, saya ada menerima kiriman email daripada seseorang bertanyakan sama ada saya ada menawarkan kerja-kerja dropshipping . MungkinContinue Reading

Dalam dok sibuk buat en3 pasal dropship,termelencong pula ke bab budget 2013. Orang cerita pasai budget, kita pun nyibuk jugak. Haa, tu yang tajuk ni jadi terlangkau pula.So, di sini saya nak kongsikan sikit tentang cara atau step yang perlu diambil untuk menjadi seorang agen dropship. Lepas ni, maybe tak tulis dah tentang dropship. LagipunContinue Reading

Masih lagi tentang perniagaan dropship. Pada en3 lepas, ada¬†saya¬†senaraikan 8 link pembekal produk dropship. Petang ni,¬†sayasambung sikit tentang produk paling popular dalam bisnes dropship.¬†10 antara produk tersebut adalah : 1). Baju kurung, baju kebaya, jubah¬†, abaya dan kaftan 2). Tudung ( termasuk aksesori seperti inner ) 3). T’shirt @ blouseContinue Reading

Selamat Hari Malaysia untuk semua rakyat Malaysia. Jom kita semua bersatu untuk pertahankan keamanan negara. Toksah lah dok berpecah-belah, takut nanti tanah air kita tergadai ke tangan orang lain pula. Ok, semalam saya ada tulis en3 berkaitan bisnes dropship.Amacam,dah faham ke ? Kalau masih samar2, baca sekali lagi Now, nak tentukan apaContinue Reading

Salam perkenalan & persahabatan, Entri pertama blog ni¬†saya¬†nak kupas sikit tentang¬†dropship. Mungkin ramai yang dah pernah dengar tentang dropship ni tapi masih blur…So,¬†saya¬†harap, selepas baca entri ni,¬†kalian dapat la faham apakah itu dropship. Secara ringkas, dropship ni adalah¬† proses membekalkan @ menjual¬†produk ( tak kira laa baju,tudung¬†,handbag ke atau apa..)Continue Reading