Assalamualaikum & Salam  Sejahtera Cuti pertengahan penggal dah pun bermula. Agaknya tentu  ramai yang sekarang ni dah pun berada di kampung halaman masing-masing. Tak pun membawa anak isteri bercuti ke pusat peranginan atau tempat2 pelancongan yang menarik hati.  Memang best kan sesekali bercuti, lega stress bekerja. Kenduri-kendara pun tentu banyak kan…Continue Reading

Salam hujung minggu Kisah yang nak saya kongsikan hari ni tak de kaitan dengan bisnes dropship mahupun tips pilih template untuk naikkan rating blog. Walaupun peristiwa ni dah berlaku beberapa minggu lepas, tapi until hari ni saya tak boleh lupa…. Rasa geram  ada,nak ketawa pun ada… Al kisah sorang murid lelaki Tahun 4C,Continue Reading