Assalamualaikum & Salam  Sejahtera Cuti pertengahan penggal dah pun bermula. Agaknya tentu  ramai yang sekarang ni dah pun berada di kampung halaman masing-masing. Tak pun membawa anak isteri bercuti ke pusat peranginan atau tempat2 pelancongan yang menarik hati.  Memang best kan sesekali bercuti, lega stress bekerja. Kenduri-kendara pun tentu banyak kan…Continue Reading

Tengah hari tadi, selesai tugas saya sempat lepak-lepak hilangkan penat kat SALC PSS. Masa suka2 baca novel kanak-kanak, rakan saya sempat tayangkan sebuah filem bertajuk “Aku Tak Bodoh “. Arahan siapa tak pasti lah ( huhu…sori ye). Tujuannye nak dedahkan pada budak2 yang dah habis exam tu pada moral value yang sepatutnya ada dalamContinue Reading