Salam petang Jumaat, Melalui akaun Nuffnang, saya dapati carian bagi keywords masalah keputihan menjadi carian paling popular di blog ini. Mungkin kerana ramai wanita masih lagi bersikap tertutup atau berasa malu untuk bertemu dengan doktor bagi mengatasi masalah ni. Ye lah, seperti kita sedia maklum, jumlah pakar sakit puan dalamContinue Reading

Salam. Boleh dikatakan hampir kebanyakan wanita mengalami masalah ini terutama kepada mereka yang telah berumahtangga. Tapi ada juga kes di mana masalah keputihan ni dialami oleh gadis seawal 18 tahun. Lelaki tak termasuk dalam bab nih… tidak ada lelaki yang menghadapi masalah keputihan. So,dipersilakan….gi main jauh-jauh.Ehekk.. Seorang anak gadis kepadaContinue Reading

Salam, Sudah 4 bulan sesi persekolahan untuk 2013 ni berjalan. Walaupun April sudah menjengah, namun masih ramai cikgu2 yang masih lagi sibuk melatih anak didik dalam olahraga, sukan dan permainan bagi mewakili sekolah ke peringkat kawasan, daerah dan juga negeri. Impak latihan pagi petang, ada cikgu2 perempuan

Salam pagi Ahad Entri hari ni lari sedikit dari kebiasaan. Sebagai blogger  wanita ( betul ke saya ni blogger…. ? Haha rasa cam tak layak jer menyandang gelaran tu ^ __ ^ ) saya nak kongsi beberapa petua yang diguna pakai oleh ramai kaum ibu dulu-dulu untuk mempercepatkan penyembuhan luka bersalin. Pro kontraContinue Reading