Salam Aidil Fitri 2015 : # Syukur Selalu

Salam Aidil Fitri 2015 : # Syukur Selalu

pelita raya

Buat semua rakan blogger dan pelayar internet yang sempat singgah ke sini diucapkan Selamat Hari Lebaran , Salam Aidilfitri 2015 moga walau dalam apa jua keadaan kita saat ini, jangan lupa untuk bersyukur selalu.

Andai kata raya kita kali ini kurang meriah, serba-serbi ala kadar, panjatkanlah rasa syukur selalu kerana sekurang-kurangnya kita masih ada di sini untuk merasa nikmat berhari raya bersama dengan mereka yang kita sayangi.

Pada kesempatan kali ini, saya menyusun sepuluh jari memohon ampun dan kemaafan andai kata ada antara tulisan-tulisan saya menyinggung perasaan, melampaui batas atau etika dalam berblog, tersalah memberi maklumat atau ada menyentuh mana-mana pihak secara tidak disedari. Tujuan saya hanya berkongsi pengetahuan dan maklumat, sekadar menurut apa yang saya ketahui.

Salam Aidil Fitri 2015: jangan lupa # Syukur Selalu ya 🙂

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada 😀 ). Jika sudi, follow saya sekali ye 😀 …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me