Design Terbaru Tudung Raya Kanak-kanak Oleh TSC

” Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani “

Baru-baru ini satu lagi design terbaru  tudung raya kanak-kanak oleh TSC telah dilancarkan di website rasmi TSC.

Tudung Pelangi TSCDengan nama Tudung Instant Pelangi ,design terbaru tudung raya kanak-kanak oleh TSC ini adalah merupakan satu lagi usaha promosi TSC sendiri khas kepada para ibu bapa yang gemar melakukan persiapan awal sebagai persediaan menjelang Hari Raya Puasa pada awal Julai depan.

Menyedari hakikat bahawa di luar sana agak susah untuk para ibu mencari tudung kanak-kanak yang betul-betul berkualiti dan menepati citarasa, TSC kini dalam rangka memasarkan beberapa jenis design atau corak yang in sya Allah dapat memenuhi cita rasa ibu dan anak-anak perempuan itu sendiri.

Jadi kepada para ibu yang berhasrat mendapatkan sehelai dua tudung raya untuk anak-anak, pastikan agar anda selalu berkunjung ke laman rasmi TSC bagi melihat  sendiri design-design terbaru tudung raya kanak-kanak oleh TSC .

Mengapa TSC – Tudung Si Comel Patut Menjadi Pilihan Nombor 1 Ibu Bapa ?

Tentu ada sebabnya, mengapa TSC patut menjadi pilihan anda..

  • Semua jenis tudung kanak-kanak yang dikeluarkan oleh TSC ( Tudung Si Comel ) menggunakan material berkualiti tinggi seperti kain jenis Heavy Chiffon, Cotton Prada Original  ,Mose Crepe dan sebagainya lagi.
  • Penggunaan material berkualiti tinggi oleh TSC penting bagi memberikan keselesaan berpanjangan kepada anak-anak agar  tidak timbul rasa rimas ,gatal dan panas apabila mereka menggayakannya terutama untuk jangka masa yang panjang.
  • Harga dan kualiti yang ditawarkan adalah sangat berpatutan sesuai dengan slogan TSC sebagai Peneraju Tudung Kanak-kanak No.1 di Malaysia.
  • Design yang menepati aliran semasa namun tidak melanggar batas atau syariat bertudung

Testimoni Ringkas Pembeli Tudung TSC

Baru-baru ini, seorang rakan telah membelikan dua pasang tudung instant shawl Aina keluaran TSC untuk anak kembarnya yang baru sahaja berusia 9 tahun.

 photo 03940b54-32b7-4dd8-8057-4a533d329294_zpskilpaoyk.jpg
Sweettt sangat si kembar Adik & Kakak menggayakan tudung instant shawl Aina keluaran TudungSiComel.Com … Kredit kepada mak si kembar Sis Mira ye 😀

Menurut kata si ibu, si kembarnya sangat teruja hendak menggayakan tudung dari TSC . Dan apabila digayakan mereka berasa sangat selesa dan sukakan tudung tersebut.

Pembelian tudung TSC oleh rakan saya ini adalah pembelian kali kedua dan beliau sangat berpuashati dengan material yang digunakan dan berbaloi dengan wang yang dibelanjakan.

Ok, itu adalah testimonial sebenar seorang rakan saya yang merupakan pelanggan TSC.

Secara logiknya, pembelian berulang mana-mana produk sekali pun tidak akan berlaku melainkan produk yang dibeli sangat berkualiti dan memberikan kepuasan kepada pelanggan.

Tudung My LoveJadi, kepada para ibu di luar sana yang sedang tercari-cari tudung raya untuk anak-anak, mungkin TSC adalah pilihan sesuai untuk anda.

Related Posts

5 thoughts on “Design Terbaru Tudung Raya Kanak-kanak Oleh TSC

  1. ???? TSC mmg terbaik, kualiti kain dan mutu jahitan sgt kemas, selesa dan cepat dipakai, anak2 saya sukakannya ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *