Jadual Waktu Berbuka Dan Imsak Negeri Perlis 2015

Salam Hormat,

Tinggal tidak berapa hari saja lagi, kita sekali lagi akan bersama-sama menjalani ibadah puasa andai masih dipanjangkan umur oleh Nya.

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat berpuasa buat semua pembaca Muslim dan Muslimah  yang sudi berkunjung ke blog ini. Semoga Ramadhan kali ini akan menjadi Ramadhan yang lebih baik daripada Ramadhan-Ramadhan sebelumnya. Marilah kita tingkatkan amal ibadah dan bersama-sama merebut keampunan sempena kehadiran bulan maghfirah ini.

Saya juga ingin memohon maaf andai kata ada antara tulisan-tulisan saya di sini tidak disenangi dan menimbulkan rasa tersinggung mana-mana pihak. Saya sekadar berusaha berkongsi dengan anda, namun sebagai manusia biasa pasti terdapat juga kelemahan di mana-mana.

Di sini saya kongsikan Jadual Waktu Berbuka Dan Imsak Negeri Perlis 2015 khas untuk penduduk negeri Perlis bagi membantu memudahkan anda melihat waktu berbuka dan imsak sepanjang Ramadhan 1436 Hijrah ini.

 photo d2237c19-f861-493f-b7ff-c3846956a87b_zpswczrkpzi.png

Bagi pembaca-pembaca dari negeri lain, anda bolehlah terus ke pautan ini untuk muat turun Jadual Waktu Berbuka Dan Imsak bagi tahun 2015.

Marhaban Ya Ramadhan.

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada 😀 ). Jika sudi, follow saya sekali ye 😀 …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me