Penambahbaikan Blogging 2016 Hola ā€¦ hola semua Lama rasanya blog kongsi cerita ni tak ber update. Nak kata dah hilang semangat berblog tak adalah pulak sampai tahap macam tu. Busy ? Hmm busy la sangattt weihh šŸ˜€ Actually tak ada sibuk mana pun tapi 24 jam tu rasa cam takContinue Reading

  Cerita beberapa minggu lepas. Alhamdulillah cek daripada Nuffnang tiba sebaik habis cuti raya.Ā Terpaksa Ā gunakan alamat tempat kerja justeru alamat rumah sendiri kurang selamat. Selalu sangat surat-surat penting takĀ tiba keContinue Reading

Salam mesra buat semua pembaca dan rakan blogger 3 hari meninggalkan 2013 mungkin belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2014 khas buat semua pengunjung blog dan rakan blogger. Segala catatan kenangan lamaContinue Reading