Rezeki masing-masing cerita kali ini. Bermula esok anak-anak sekolah termasuk juga cikgu sekolah πŸ˜€ akan mula bercuti. Cuti selama hampir 9 hari ini pasti dipenuhi dengan pelbagai rancangan sama ada balik kampung beraya , menghadiri majlis kenduri kahwin atau pun makan-makan angin dalam atau pun luar negara. Bagi yang mampuContinue Reading

Langkawi Oh Langkawi … Sekejap saja masa berlalu. Cuti seminggu sudah sampai ke penghujungnya. Bagi yang sempat balik kampung atau pergi bercuti ke tempat-tempat peranginan dalam atau luar negara tentu sekali berasa lebih gembira . Semangat sudah pun di topup, jadi sepatutnya dapat kembali bekerja dalam keadaan yang β€˜fresh’ danContinue Reading

Alahaiiii ….. Hari ini sudah Sabtu, 29 March 2014. Lusa Isnin, back to school again. Hmm saat-saat begini lah rasa macam nak pencen awal pula. Apa tidaknya,orang lain cuti seminggu sampai ke Bandung perginya tapi Cik Kiah hanya mampu makan mee bandung jer .. sob..sob..sob. Huh u hu tisu, tisuContinue Reading

Salam ketemu lagi, Cuti penggal pertama dah berlalu, tapi ni baru datangnya mood untuk update tentang cerita cuti. Pada cuti penggal pertama persekolahan yang baru lepas, kami sekeluarga sempat balik ke Terengganu untuk beberapa hari. Hanya sempat rakamkan beberapa keping gambar sahaja sebagai stok bahan untuk update

Salam sejahtera buat semua Lebih kurang 3 minggu dari sekarang, sekolah akan bercuti. Sekolah bercuti bererti murid dan cikgu pun turut bercuti juga. . Yeehaa, bestnya cuti! Bukan saja anak murid,malah cikgunya juga ternanti-nanti. Siapa tak suka cuti kan ?! πŸ˜€ Ok, ke mana agaknya destinasi percutian anda sekeluarga padaContinue Reading