Tengah hari tadi, sempat baca akhbar Kosmo ! sementara menunggu masa untuk jemput si abang pulang dari sekolah. Ada satu info yang menarik perhatian iaitu Peraduan Warkah Buat Ibu Kategori 1 & 2 anjuran bersama Kosmo Online & Resorts World Genting sempena meraikan Hari Ibu yang bakal menjelang 13 Mei depan.Continue Reading

Selamat tengah hari. Kalian dah makan ke belum ? Kalau belum, eloklah makan segera…jangan dibiar perut tu kosong lama2, nanti masuk angin. Bila dah berangin satu badan, susah pulak jadinya. Semalam selepas asyik bercerita pasal sambal belacan, ada planning nak sambung entri sewaktu dengannya. Tiba2 dapat email notification,

Dah lama benar tak buat entri pasal makan-makan.¬† Mungkin sebab ‘kerajinan’ saya memasak, itu yang sampai terlupa blog ni juga ada menyediakan kategori resepi untuk dilayari pembaca.. hehe. Benda wajib ada jika makan nasi adalah sambal belacan. Biar tak ada yang lain, asalkan ada sambal belacan. Haa begitu taksub atauContinue Reading