Dengan Nama Allah Yang Maha Mengasihani 18 warna pilihan tudung sekolah awning lembut kini tersedia untuk dipilih. Nak warna apa semuanya ada. Sebut sahaja nak tudung biru pengawas sekolah, tudung kelabu pengakap, tudung pink Puteri Islam, tudung kuning Tadika PASTI,tudung maroon pengawas pusat sumber ..apa sahaja warna tudung sekolah yang popular di seluruh Malaysia, In Sha Allah 18 warna pilihan tudung sekolah awning lembut semuanya ada di butik Tudung Si Comel. Mudah  jadinya urusan mak-mak,sebab tak perlu lagi terkejar-kejarRead More →

Assalamualaikum  semua Nak tahu tak  9 sebab mengapa ramai ibu memilih tudung sekolah Si Comel untuk sesi persekolahan akan datang ? Sebelum tu, saya ucapkan selamat bercuti kepada semua ye. Cuti sekolah yang tak berapa nak panjang lagi dah macam dulu-dulu ni , harapnya dapat dimanfaatkan sepenuhnya untuk mengeratkan hubungan sesama ahli keluarga.Read More →