Dengan Bismillah .. Penginapan selesa dan berbaloi di Hotel Ismail Group Langkawi . In sya Allah, servis yang bagus, sangat bersih dan saya memang recommend jika anda tak pasti kat mana nak menginap bila ke Pulau Langkawi. Percutian 3 hari 2 malam ni sebenarnya adalah cerita penghujung tahun lepas, menjelang akhir tahun  2016 iaitu 3 hari sebelum Cuti Krismas. Sebenarnya planning membawa anak-anak ke Pulau LangkawiRead More →

Langkawi Oh Langkawi … Sekejap saja masa berlalu. Cuti seminggu sudah sampai ke penghujungnya. Bagi yang sempat balik kampung atau pergi bercuti ke tempat-tempat peranginan dalam atau luar negara tentu sekali berasa lebih gembira . Semangat sudah pun di topup, jadi sepatutnya dapat kembali bekerja dalam keadaan yang ‘fresh’ dan tak moody2 lagi hihihi 🙂 Malangnya, cuti sekolah kali ini kami sekeluarga tak ke mana-mana pun. Sekadar menghadiri kenduri kahwin tu adalah … itu pun sekitar kampung saja.Angan-angan untuk ke Pulau Langkawi pun hanya tinggal angan-angan saja. Hmmm Langkawi oh Langkawi … 😐 Banyak urusan seperti kelas tambahan UPSR, latihan permainan untuk pertandingan yang bakalRead More →