Tag Archives: Pantai Merdeka

Joran Homestay,Pantai Merdeka Kedah

Dengan Bismillah… Lama tak menulis, hari ni akak share dengan korang tentang Joran Homestay,Pantai Merdeka Kedah ye. Mana tau kan, kalau ada yang berhajat untuk ke sana dalam masa terdekat ni 🙂 Since kita orang sekeluarga ni suka bercuti di kawasan tepi pantai, jadi suka akak nak share tentang satu lagi homestay tepi pantai di… Read More »

KUASA MENGEMAS

Alahaiiii ….. Hari ini sudah Sabtu, 29 March 2014. Lusa Isnin, back to school again. Hmm saat-saat begini lah rasa macam nak pencen awal pula. Apa tidaknya,orang lain cuti seminggu sampai ke Bandung perginya tapi Cik Kiah hanya mampu makan mee bandung jer .. sob..sob..sob. Huh u hu tisu, tisu ! Opps, ni malu kalau… Read More »