Joran Homestay

Dengan Bismillah… Lama tak menulis, hari ni akak share dengan korang tentang Joran Homestay,Pantai Merdeka Kedah ye. Mana tau kan, kalau ada yang berhajat untuk ke sana dalam masa terdekat ni 🙂 Since kita orang sekeluarga ni suka bercuti di kawasan tepi pantai, jadi suka akak nak share tentang satu lagi homestay tepi pantai di Kedah yang mana mungkin dengan sedikit info ni diharapkan dapat laa membantu anda mencari atau menentukan kat mana nak menginap bila bercuti nanti. Ok, straight to the point ye .. kadar harga sewa Joran Homestay,Pantai Merdeka Kedah ini  untuk tempoh semalam adalah antara RM 200- 250 berdasarkan harga sewa pertengahanRead More →

Alahaiiii ….. Hari ini sudah Sabtu, 29 March 2014. Lusa Isnin, back to school again. Hmm saat-saat begini lah rasa macam nak pencen awal pula. Apa tidaknya,orang lain cuti seminggu sampai ke Bandung perginya tapi Cik Kiah hanya mampu makan mee bandung jer .. sob..sob..sob. Huh u hu tisu, tisu ! Opps, ni malu kalau dibaca anak murid. Tapi realitinya begitulah. Bukan semua yang dirancang akan terlaksana. Hajat di hati cuti seminggu ni hendak menikmati ikan bakar TanjungRead More →