Salam sejahtera dan selamat menyambut Hari Raya Haji @ Aidil Adha buat semua pembaca dan rakan blogger yang beragama Islam di seluruh dunia. Banyak hari juga tak ada entri baru di blog ni kerana saya agak sibuk sedikit. Ditambah pula dengan ragam bb yang macam siput sedut 🙁 lagi bertambah tak ada mood nak blogging. Dan saya rasa macam ada masalah je dengan comment form di blog ni tapi tak taulahRead More →

Salam sejahtera, Hari ni pergi bazar Ramadhan lagi tak ? Saya dah nak masuk 13 kali pergi bazar Ramadhan… teng teng teng  😉 ( buat bunyi muzik ala-ala dalam filem seniman P.Ramlee tu ). Boleh dikatakan tiap-tiap hari saya ke bazar Ramadhan yang terletak berdekatan dengan rumah sepanjang 13 hari kita berpuasa kali ini.Read More →