Salam sejahtera, Mood update blog sejak dua menjak ni macam yoyo, turun naik turun naik. Apabila dah mula jadi begini, memang makan masa juga untuk maintain semula. Dalam tempoh 2 minggu kebelakangan ni, tiba-tiba aje jadi sibuk entah apa-apa..Pagi memang dah tetap kena pergi sekolah, petang begitu juga. Hujung minggu punContinue Reading

Blogging pun kena berguru. Tapi dek kerana jauhnya saya di sini, sedangkan sifu2 blogger terkenal dok jauh nun di sana, sukar untuk hadiri bengkel2 mereka. Apatah lagi pekerjaan saya tidak memperuntukkan cuti sewenang-wenangnya terutama jika ia melibatkan hal2 di luar bidang tugas… Hehe…. orang kata ‘hendak seribu daya, tak nakContinue Reading