Hoooyehhh …. Cek Nuffnang dah sampai , cek Nuffnang dah sampai !! Hishh bukan main jakun lagi bila cek Nuffnang sampai hari ni. Orang lain 23 kali terima pun tak ada kepoh-kepoh macam ni. Diam-diam aje kan ..  ini tak, mau satu dekad mencanangnya hehe. Alhamdulillah cek Nuffnang yang sayaContinue Reading

CPUV Bulan Ogos daripada Nuffnang masih lagi mahu melekat kat blog kerdil ni … Alhamdulillah. Minggu-minggu sibuk sehingga menjelangnya UPSR 2015. Selepas itu harap-harap dapatlah menyambung semula kerja-kerja yang berlambak terbengkalai di PSS sekolah. Beginilah keadaannya apabila GPM juga menjadi guru mata pelajaran teras Tahun 6. Malam ini baru berpeluangContinue Reading

Mengapa saya  suka buat duit dengan affiliate ? Ya, inilah  cerita yang nak dikongsikan bersama hari ni. Ikhlas, sekadar satu perkongsian …. langsung tak ada niat nak menunjuk-nunjuk pun. Lagi pun siapalah saya 🙂 .. sekadar part time blogger yang hanya tumpang memeriahkan dunia blogging. Orang tulis blog , sayaContinue Reading

Salam mesra buat semua pembaca dan rakan blogger 3 hari meninggalkan 2013 mungkin belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2014 khas buat semua pengunjung blog dan rakan blogger. Segala catatan kenangan lama

Salam Ceria, Yeah…. kalau tak mahu cepat tua, mesti hepi-hepi kan diri, senyum selalu dan buat-buat macam tak ada masalah walaupun sebenarnya berkepuk masalah sedang berbaris minta diselesaikan ^_^ Haii, ceria semacam je Cik Kiah…. ada apa-apa ke ni ?

Salam, Sementara ada ruang , saya ingin berkongsi dengan rakan blogger dan juga bakal rakan blogger tentang Panduan SEO Merah Jambu Panduan SEO merah jambu untuk blogger ni ditulis  oleh seorang blogger terkenal yang  sangat layak untuk digelar sifu  khas untuk mereka yang bergelar blogger dan juga blogger to be.

** Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang ** Alhamdulillah Pagi Selasa, tepat jam 5 pagi saya bangun. Panaskan air dan masak nasi, rutin setiap hari bekerja. Ada anak2 comel yang perlu diberi makan agar mereka tak kebuluran sementara saya ke tempat kerja . Miauuu ….. 😛 Sempat jugaContinue Reading

Salam ketemu lagi, Entri ringkas  peluang buat duit dengan assignjobs.com ini terpaksa Cik Kiah dahulukan atas sebab2 yang mendesak ahaks…. Entri berkaitan buat duit dengan affiliate,insyaAllah akan diterbitkan esok,jika tiada sebarang aral yang melintang. Sana-sini para blogger sedang kepoh dengan cerita buat duit dengan

Persoalan sama ada benarkah boleh buat duit dengan blog ni merupakan persoalan yang kerap ditanya dan ‘digoogle’ oleh ramai pihak terutama bagi mereka yang ada keinginan ke arah itu. Carian ‘buat duit dengan blog’ tak kira di Google.Com atau Yahoo.Com serta lain2 enjin carian menunjukkan keywords ini memang sangat popular.

Tiba-tiba aje idamkan KOMLI. Semuanya gara-gara baca entri tentang buat duit dengan blog sejak dua menjak ni. Dalam banyak-banyak blog yang diziarahi, ada aje banner KOMLI. Terjah sini KOMLI, terjah sana pun KOMLI. Serius saya memang tak tahu sangat apa itu KOMLI. Mula-mula tu ingatkan nama orang, macam penyanyi A.Continue Reading