Joran Homestay

Dengan Bismillah… Lama tak menulis, hari ni akak share dengan korang tentang Joran Homestay,Pantai Merdeka Kedah ye. Mana tau kan, kalau ada yang berhajat untuk ke sana dalam masa terdekat ni 🙂 Since kita orang sekeluarga ni suka bercuti di kawasan tepi pantai, jadi suka akak nak share tentang satu lagi homestay tepi pantai di Kedah yang mana mungkin dengan sedikit info ni diharapkan dapat laa membantu anda mencari atau menentukan kat mana nak menginap bila bercuti nanti. Ok, straight to the point ye .. kadar harga sewa Joran Homestay,Pantai Merdeka Kedah ini  untuk tempoh semalam adalah antara RM 200- 250 berdasarkan harga sewa pertengahanRead More →