Jualan Akhir Tahun Aneka Tudung Cantik

By | November 29, 2015

Salam sayang salam hormat semua

Jom shopping -shopping sempena  jualan murah akhir tahun aneka tudung cantik

Cuti sekolah hari ni ada plan nak ke mana-mana tak ? Balik kampung ? Pergi berkelah atau window2 shopping ?

Duk kat rumah aje ? Tak apa lah, mungkin belum masanya lagi nak pergi bercuti kan .. Duk kat rumah ok juga kan, boleh rehat-rehatkan diri atau buat pengubahsuaian susun atur perabot.

Boring jugak ? Ok, apa kata layan jualan murah akhir tahun aneka tudung cantik secara online dengan saya. Jom kita lihat apa sales murah yang ada untuk hari ni.

Sebagai wanita, naluri nak kelihatan cantik tu memang sentiasa ada. Bohong lah kalau kata ada wanita yang tak kisah tentang ini. Bagi wanita , baju baru, tudung baru yang cantik seringkali dapat membantu penampilan diri. Pakaian yang kemas dan cantik walaupun harganya murah je semacam memberi aura yang kuat pada wanita. Terasa lebih yakin gitu terutama bagi wanita yang berkerjaya. Waah, melampau betoi no ayat-ayat  intro penambat jiwa kali ni hhehehe 😀 ( ngilai cam pontianak baru lepas tonton komedi Oh Buana )

Ok, Tudung2U sekarang tengah mengadakan jualan murah akhir tahun aneka tudung cantik. Ada harga tudung yang telah diturunkan dengan begitu rendah sekali, mungkin sebagai stock clearance sebelum menjelangnya tahun baru 2016.

Bagi kaum wanita atau anak gadis yang sedang mencari aneka jenis tudung cantik tak kira lah sama ada shawl atau tudung instant bagi disesuaikan dengan koleksi baju baru yang baru siap dijahit inilah peluang untuk anda beli pada harga rendah. Sementara dorang buat offer ni.

Atau pun mungkin ada kaum lelaki yang sedang memikirkan hadiah apa yang hendak diberikan kepada pasangan masing-masing tak kira sama ada sebagai hadiah hari jadi atau ulang tahun perkahwinan, mungkin boleh pilih tudung-tudung cantik di sini untuk dijadikan suprise buat mereka.

Tak perlu buang masa lagi, jom kita sama-sama tengok apa yang ada untuk ditawarkan.

Instant Shawl Sakura Brand Gorgeous Dareesa

Kombinasi warna yang menarik sesuai untuk gadis atau wanita yang suka mengikut peredaran fesyen semasa – RM 38 je tu

Tudung Rania Mix n Match Colour Cotton by RJ Nature Hijab

RM 59.90 dari harga asal RM 89.90 – diskaun sebanyak RM 30 tu. Rugi kalau tak grab bila dah turun harga ni

Shawl Standard Premium Sabella

Tak menahan ni …. cantik, ai suka !!

Shawl Labul Kirana Pressed Glass

Hai kalau ikut nak upload memang tak mampu den, banyak bebenau. Jadi lambat pulak loading blog ni nanti.

Well, ini adalah sebahagian kecil daripada tudung yang ditawarkan ye kawan-kawan.. Kalau nak tengok jenis yang lain-lain macam  tudung instant lycra seperti gambar model di bawah ni atau jenis-jenis lain, just click jer banner kat atas nun atau kat model comel tu pun boleh tak pun kat sini ye. Anda akan dibawa direct ke site nya ok. Oh ya , lupa nak mention yang Tudung2U memberikan khidmat penghantaran percuma pembelian tudung di site ini. Jadi jimatlah sikit sebab tak payah fikir nak tambah kos postage pulak.

Happy viewing and happy shopping. Thanks !

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada 😀 ). Jika sudi, follow saya sekali ye 😀 …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

7 thoughts on “Jualan Akhir Tahun Aneka Tudung Cantik

  1. MDHAFiZ.NET

    cantik design tudung dgn model tu. semoga tuan punya blog murah rezeki dan lebih maju dlm dunia perniagaan dan juga blog

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me