Tudung kanak-kanak
SEMAKAN PENEMPATAN GURU BAHARU PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH (PPPS) DG 41 LANTIKAN TETAP 1 JULAI 2013 BAGI GRADUAN IPTA dan IPGM – Kongsi Macam2 Cerita

SEMAKAN PENEMPATAN GURU BAHARU PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH (PPPS) DG 41 LANTIKAN TETAP 1 JULAI 2013 BAGI GRADUAN IPTA dan IPGM

Salam,
Berita baik untuk bakal guru. Bermula semalam – 25 Jun 2013, pihak Kementerian Pendidikan Malaysia telah mengeluarkan senarai  penempatan guru baharu  bagi semua graduan IPTA dan IPGM yang diperakui.
header-GSST
Untuk membuat semakan, anda dikehendaki memasukkan no kad pengenalan diikuti dengan butang ‘SEMAK’ .
Bagi calon guru yang telah membuat semakan, anda bolehlah menghubungi pihak Jabatan / Bahagian yang berkaitan untuk mendapatkan sebarang maklumat lanjut berkenaan penempatan tersebut.
Tahniah kepada mereka yang telah berjaya !

 

 

.

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada 😀 ). Jika sudi, follow saya sekali ye 😀 …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

About the Author

SisHaza
Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang 'Hubungi' untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada :-D ). Jika sudi, follow saya sekali ye :D .... Terima kasih dan jemput datang lagi!

3 Comments on "SEMAKAN PENEMPATAN GURU BAHARU PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH (PPPS) DG 41 LANTIKAN TETAP 1 JULAI 2013 BAGI GRADUAN IPTA dan IPGM"

  1. salam..
    bila nak jadi guru.jawabnya jari guru untuk anak-anaklah jelah yang berjaya di buat 🙂

  2. Guru……besar jasa cikgu kan pada anak murid..nusa bangsa..emm cikgu-cikgu…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Follow Me