Tengah hari tadi, selesai tugas saya sempat lepak-lepak hilangkan penat kat SALC PSS. Masa suka2 baca novel kanak-kanak, rakan saya sempat tayangkan sebuah filem bertajuk “Aku Tak Bodoh “. Arahan siapa tak pasti lah ( huhu…sori ye). Tujuannye nak dedahkan pada budak2 yang dah habis exam tu pada moral value yang sepatutnya ada dalamContinue Reading

Masih lagi tentang perniagaan dropship. Pada en3 lepas, ada saya senaraikan 8 link pembekal produk dropship. Petang ni, sayasambung sikit tentang produk paling popular dalam bisnes dropship. 10 antara produk tersebut adalah : 1). Baju kurung, baju kebaya, jubah , abaya dan kaftan 2). Tudung ( termasuk aksesori seperti inner ) 3). T’shirt @ blouseContinue Reading

Selamat Hari Malaysia untuk semua rakyat Malaysia. Jom kita semua bersatu untuk pertahankan keamanan negara. Toksah lah dok berpecah-belah, takut nanti tanah air kita tergadai ke tangan orang lain pula. Ok, semalam saya ada tulis en3 berkaitan bisnes dropship.Amacam,dah faham ke ? Kalau masih samar2, baca sekali lagi Now, nak tentukan apaContinue Reading

Salam perkenalan & persahabatan, Entri pertama blog ni saya nak kupas sikit tentang dropship. Mungkin ramai yang dah pernah dengar tentang dropship ni tapi masih blur…So, saya harap, selepas baca entri ni, kalian dapat la faham apakah itu dropship. Secara ringkas, dropship ni adalah  proses membekalkan @ menjual produk ( tak kira laa baju,tudung ,handbag ke atau apa..)Continue Reading