Category Archives: santai

Kemeriahan Raya Yang Kian Hilang

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 1437 Hijrah. Salam lebaran buat semua. Moga Aidil Fitri kali ini masih meriah diraikan di samping mereka yang tersayang. Berikan masa dan hargai setiap detik bersama sementara masih ada ruang dan peluang. Andai kata kehilangan hanya terasa setelah mereka ‘jauh’ dari sisi, penyesalan

Jualan Akhir Tahun Aneka Tudung Cantik

Salam sayang salam hormat semua Jom shopping -shopping sempena  jualan murah akhir tahun aneka tudung cantik Cuti sekolah hari ni ada plan nak ke mana-mana tak ? Balik kampung ? Pergi berkelah atau window2 shopping ? Duk kat rumah aje ? Tak apa lah, mungkin belum masanya lagi nak pergi bercuti kan .. Duk kat… Read More »

Mencari Ikhtiar Hidup

Mencari ikhtiar hidup pada zaman ini memang mencabar. Ketidak stabilan ekonomi negara pada masa ini, pelaksanaan cukai barangan dan perkhidmatan (GST ) dan kejatuhan nilai ringgit dikatakan mula memberi kesan kepada rakyat. Ekoran daripada 3 perkara tersebut, diberitakan seramai 255 staf Kilang NAZA yang terletak di Gurun, telah diberhentikan kerja selepas jualan kenderaan kilang tersebut… Read More »

Shabani Si Gorila Kacak

Dunia akhir zaman memang macam –macam hal lahhh … Hai pening, pening ! Untuk santai-santai rehatkan minda , jom layan apa kisahnya dengan wanita Jepun yang angaukan Shabani si gorilla kacak. Agaknya spesies lelaki yang betul-betul berkarisma dan mampu menarik perhatian wanita dah pupus dari dunia ni kot 😀 Kisah Shabani Si Gorila Kacak ini… Read More »