Tips Mudah Sebelum Memasak Paru Lembu

Salam Ramadhan Al-Mubarak Alhamdulillah, hari ini sudah pun masuk hari ke-7 kita menunaikan ibadah puasa. Syukur kerana masih dipinjamkan waktu untuk merasa nikmat berpuasa bersama keluarga tersayang tidak seperti mereka …

Kredit GOOGLE Images : Belajar Resepi Inti Karipap Paling Sedap

Resepi Inti Karipap Paling Sedap

Sila angkat tangan siapa nak resepi inti karipap paling sedap hihi 😀 Well, Assalamualaikum readers Petang tadi selesailah sudah Kursus Pengurusan Pusat Sumber yang saya hadiri. Celah-celah berkursus dan berbengkel, …

20150801_212038

Resepi Lontong Raya

Sharing resepi lontong raya untuk kali ini .. Mood Hari Raya Aidil Fitri masih terasa walau pun hari ni dah masuk hari ke-18 Syawal bertandang. Kat tempat kerja, masih lagi …

20150715_002917

10 Tips Pilih Fabrik Bercorak

Hari raya ke- 3 hari ini sudah tentu ramai yang sudah mula bergerak balik ke kota untuk bekerja semula. Cuti raya yang pendek sebegini sememangnya tak memberi banyak peluang untuk …

wiping the window

4 Petua Mudah Mengilatkan Cermin

Salam Ramadhan Hari ni dah masuk hari ke-4 umat Islam di seluruh dunia menunaikan ibadah puasa. Walaupun kita masih berada di permulaan Ramadhan, namun saya percaya ramai suri rumah sudah …

Jus Durian Belanda

Alhamdulillah, Khamis 3 hari lepas, kami sekeluarga selamat kembali ke rumah setelah seminggu menghabiskan cuti di rumah mertua di Terengganu. Perjalanan pada hari tersebut berjalan lancar dan Alhamdulillah tidak tersangkut …