Category Archives: review

Baju Kurung Najwa Corak Terbaru Dari Sweet Muslimah

Salam sejahtera semua Uolls !! ….. Baju Kurung Najwa corak terbaru dari Sweet Muslimah kini in da house ye.. Ye laa siapa lagi kalau bukan Peneraju Pasaran Baju Muslimah Online Terbesar di Malaysia yang osem mosem meletop letop tu . Owhhh  Sweet Muslimah dambaan hati ku hehehe 😀 Sebagai peminat, pengguna dan juga pemasar produk-produk… Read More »

Kelebihan Beli Buku Secara Online di BookCafe

Mungkin masih ramai yang tak sedar akan banyaknya kelebihan beli buku secara online di BookCafe. Just my personal thoughts. Mungkin lain orang lain pula pendapatnya ..Terpulang kepada pandangan masing-masing lah kan. Apa yang tercoret di sini berdasarkan pengalaman sendiri sebagai seorang pengguna. Yup, betul. Memang hobi saya merayap kat kedai buku .Pantang

40 Kisah Palsu Tapi Masyhur

Salam hujung minggu Sharing hari ini khas untuk yang suka foward2 hadis dan tazkirah melalui aplikasi sosial …… 40 Kisah Palsu Tapi Masyhur 😀 Setelah sekian lama ( aisehhh 😀 macam lama bebenor ye ), hari ni barulah dapat menarik nafas lega sikit daripada segala kesibukan kerja yang tak berhenti menghambat semenjak masuknya tahun baru… Read More »

Idea Sedia Bekal Ke Sekolah Untuk Anak

Idea sedia bekal ke sekolah untuk anak . Relevankah idea sedia bekal ke sekolah untuk anak bagi dipraktikkan oleh ibu-ibu moden dan berkerjaya pada zaman sekarang ? Apabila menyebut tentang bawa bekal ke sekolah, teringat tentang kegigihan emak yang tak pernah jemu membekalkan saya dengan nasi goreng atau nasi lemak setiap hari untuk saya makan… Read More »

Jualan Akhir Tahun Aneka Tudung Cantik

Salam sayang salam hormat semua Jom shopping -shopping sempena  jualan murah akhir tahun aneka tudung cantik Cuti sekolah hari ni ada plan nak ke mana-mana tak ? Balik kampung ? Pergi berkelah atau window2 shopping ? Duk kat rumah aje ? Tak apa lah, mungkin belum masanya lagi nak pergi bercuti kan .. Duk kat… Read More »

Peluang Usaha Niaga Bersama Usahawan.Com

Salam ukhwah buat semua, Sharing kali ini mengenai peluang usaha niaga bersama Usahawan.Com, amat saya harapkan dapat membuka jalan penyelesaian kepada sesiapa saja di luar sana yang berhasrat memulakan perniagaan namun kurang pasti bidang apa yang sesuai serta mempunyai potensi besar di pasaran semasa. Jika ditanya, rata-rata daripada kita pasti akan bersetuju bahawa cabaran membangunkan… Read More »

Ebook Master Dropship Dalam 30 Hari

Salam Sejahtera Sementara relaks-relaks tak ada buat apa ni, ingin saya kongsi cerita dengan sahabat dan pembaca di luar sana yang mungkin berminat dengan ebook Master Dropship Dalam 30 hari yang ditulis oleh seorang usahawan online yang berpengalaman luas menjadi seorang agen dropship bagi produk kesihatan. Ringkas cerita nak buat review sikit tentang Ebook Master… Read More »