Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani Masanya untuk kongsikan tentang kebaikan Garam Aura Lady Millionaire 😀 Pernah dengar tentang khasiat atau Kebaikan Garam aura Lady Millionaire ni ? Atau lebih tepatnya tentang kegunaan garam aura . Untuk makluman anda yang masih belum pernah mengenali atau menggunakan garam aura ini, Garam Aura Lady Millionaire ini adalah satu jenis produk terapi aura bRead More →

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani Meh sini hakak nak kongsi cerita sikit tentang resepi kek dan biskut raya yang sedap yang korang cari-cari dan gugelkan tu. Walaupun sambutan hari raya puasa tahun ni masih jauh lagi tapi bunga-bunganya dah kelihatan. Ramai yang mula bertanya dan mencari koleksi resepi kek dan biskut raya yang sedap. Dalam dashboard akaun Nuffnang hakakRead More →

Assalamualaikum semua, Apabila bercakap tentang usaha memulakan bisnes sendiri ,saya percaya bukan saya seorang sahaja yang tercari-cari bagaimana formula atau resepi yang boleh digunapakai dalam mengejar impian memiliki perniagaan sendiri seterusnya mencapai impian bergelar usahawan berjaya. Tak kiralah sama ada perniagaan sendiri tu dilakukan secara offline atau onlineRead More →

Lelaki kucing 3 tahun dulu, saya pernah menulis tentang lelaki kucing ini. Hingga ke hari ini dia masih lagi seperti lelaki kucing yang dahulu. Kesusahan hidup tidak pernah memiskinkan hatinya . Lelaki kucing ini kaya jiwanya dengan rasa belas dan rasa kemanusiaannya. Jika dibandingkan betapaRead More →

Salam sejahtera semua Uolls !! ….. Baju Kurung Najwa corak terbaru dari Sweet Muslimah kini in da house ye.. Ye laa siapa lagi kalau bukan Peneraju Pasaran Baju Muslimah Online Terbesar di Malaysia yang osem mosem meletop letop tu . Owhhh  Sweet Muslimah dambaan hati ku hehehe 😀 Sebagai peminat, pengguna dan juga pemasar produk-produk Sweet Muslimah seperti blouse Muslimah , jubah Muslimah, Muslimah nursing blouse,Read More →

Mungkin masih ramai yang tak sedar akan banyaknya kelebihan beli buku secara online di BookCafe. Just my personal thoughts. Mungkin lain orang lain pula pendapatnya ..Terpulang kepada pandangan masing-masing lah kan. Apa yang tercoret di sini berdasarkan pengalaman sendiri sebagai seorang pengguna. Yup, betul. Memang hobi saya merayap kat kedai buku .PantangRead More →

Salam hujung minggu Sharing hari ini khas untuk yang suka foward2 hadis dan tazkirah melalui aplikasi sosial …… 40 Kisah Palsu Tapi Masyhur 😀 Setelah sekian lama ( aisehhh 😀 macam lama bebenor ye ), hari ni barulah dapat menarik nafas lega sikit daripada segala kesibukan kerja yang tak berhenti menghambat semenjak masuknya tahun baru 2016 ni. Petang yang damai ni ( ps : damai laa sekejap rasanya sebab esok bermulanya cuti CNY untuk seminggu, so boleh le Cik Kiah fokus kepada keluarga dan juga aktivitiRead More →

Sweet Muslimah program affiliate terbaik .. Wah,wah,wah melampau tak kalau saya katakan macam tu .. 🙂 15 hari tanpa entri terbaru setelah datangnya 2016, tiba-tiba muncul je  terus beri kenyataan Sweet Muslimah program affiliate terbaik .. ho ho marah lah nanti para pengendali program affiliate yang lain ye. Sebenarnya, itu sekadar pandangan peribadi. Atas sebabRead More →

Idea sedia bekal ke sekolah untuk anak . Relevankah idea sedia bekal ke sekolah untuk anak bagi dipraktikkan oleh ibu-ibu moden dan berkerjaya pada zaman sekarang ? Apabila menyebut tentang bawa bekal ke sekolah, teringat tentang kegigihan emak yang tak pernah jemu membekalkan saya dengan nasi goreng atau nasi lemak setiap hari untuk saya makan ketika waktu rehat di sekolah. Logiknya tindakan emakRead More →