Assalamualaikum  semua Nak tahu tak  9 sebab mengapa ramai ibu memilih tudung sekolah Si Comel untuk sesi persekolahan akan datang ? Sebelum tu, saya ucapkan selamat bercuti kepada semua ye. Cuti sekolah yang tak berapa nak panjang lagi dah macam dulu-dulu ni , harapnya dapat dimanfaatkan sepenuhnya untuk mengeratkan hubungan sesama ahli keluarga.Read More →

Back To School Sale Di BookCafe Online Promosi Back To School Sale di BookCafe Online … biar betul ??! Ingatkan kat shopping complex saja ada back to school sale besar-besaran. Rupa-rupanya kat BookCafe Online pun ada 🙂 Suka tak ibu-ibu ? Kalau suka ,moh baca lagi ye..Read More →

Assalamualaikum dan Salam hormat Senarai wakil jualan rasmi Tudung Si Comel ini satu-satunya entri baru sejak blog ini ‘down’ kerana serangan malware. Bukan senang nak mencari kekuatan untuk kembali semula berblog selepas satu demi satu masalah melanda blog picisan ni. Apapun, terima kasih banyak-banyak ye kepada segelintir  pembaca yang masih setiaRead More →

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani Saya serius dengan Forever Living . Confirm ! Hoho .. ini statement berani mati 😀 weih. Sebab apa saya katakan ini statement berani mati ? Sebab saya terlalu mentah lagi dalam dunia Forever Living. Join pun baru sebulan lebih. Satu tempoh yang singkat dan masih terlalu awal untuk berkata sedemikian rupa. Belum lagi diuji dengan pelbagai tanggapan negative pengguna , penolakan terhadap produk FLRead More →

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani Koleksi Soalan Latih Tubi Subjek UPSR 2016 adalah koleksi yang patut para ibu bapa pertimbangkan sebagai usaha akhir membantu anak lulus cemerlang dalam peperiksaan UPSR 2016 yang akan berlangsung pada awal September nanti. Sebagai ibu bapa yang prihatin dengan masa depan anak-anak, kita tidak boleh berputus asa jika mereka masih belum menunjukkan tanda-tanda kecemerlangan biarpun masa dikatakan sudah semakinRead More →

Salam Aidil Fitri Hari Raya Aidil Fitri hari ini sudah masuk hari ke-5. Ramai yang sudah bergerak pulang ke ibu kota sejak dari Sabtu lepas lagi. Hari ini pun, saya masih percaya masih ramai yang berkira-kira untuk kembali ke rumah sendiri biar pun terasa berat hati untuk meninggalkan kampung halaman tercinta. Apa daya, esok kebanyakan dari kita akan kembali bekerja. Bekerja untuk menampung kembali perbelanjaan besar yang telah dikeluarkan demi menyambut raya kali ini. Harap-harap tak adalah pula yang lepas beraya ni terpaksa berhempas pulas menanggung hutangRead More →

” Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani ” Panduan bisnes air balang bulan Ramadhan ini adalah entri khas kepada bakal para peniaga air balang yang berhasrat menambah pendapatan sampingan sepanjang bulan Ramadhan kali ini. Memandangkan bulan Ramadhan sudah semakin hampir, saya percaya ramai yang menyimpan hasrat untuk mencari pendapatan sampingan dengan berniaga lauk-pauk, kuih-muih dan juga air minumanRead More →

” Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani “ Baru-baru ini satu lagi design terbaru  tudung raya kanak-kanak oleh TSC telah dilancarkan di website rasmi TSC. Dengan nama Tudung Instant Pelangi ,design terbaru tudung raya kanak-kanak oleh TSC ini adalah merupakan satu lagi usaha promosi TSCRead More →

Alhamdulillah hadiah cabaran affiliate BookCafe dah pun sampai. Hadiah saguhati je pun 🙂 Walaupun sekadar hadiah sagu hati je,tetap saya terima dengan rasa syukur.Hepi sangat-sangat sebab dapat rezeki menjelang Ramadhan. Hadiah cabaran affiliate BookCafe ni adalah hadiah yang saya sendiri tak jangka sekali pun. So,tqvm ye kepada Team BookCafe. Terima kasih daun keladi 😀 Sebabnya, sepanjang berkongsi cerita tentang promosi buku-buku yang dijual di kedai buku online ini,Read More →

” Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani “ Salam Sejahtera semua Malam ni  sementara mata masih separuh celik  ni hakak nak ambil kesempatan untuk share dengan korang semua tentang satu website yang baru-baru ni ada mengeluarkan tudung raya kanak-kanak yang murah tetapi  cantik. Entri berkaitan tudung raya kanak-kanak yang murah tetapi cantik ni mungkinRead More →