Selamat Hari Malaysia untuk semua rakyat Malaysia. Jom kita semua bersatu untuk pertahankan keamanan negara. Toksah lah dok berpecah-belah, takut nanti tanah air kita tergadai ke tangan orang lain pula. Ok, semalam saya ada tulis en3 berkaitan bisnes dropship.Amacam,dah faham ke ? Kalau masih samar2, baca sekali lagi Now, nak tentukan apa jenis produk atau barang yang sesuai untuk diniagakan. Tak boleh la main tangkap jer. Kena kaji market juga supaya usaha yang kita buat tu akan memberi pulangan yang setimpal. Kata orang biaq berbaloi. Kat sini disenaraikan beberapa pihak yang menyediakan servis dropship untuk dicuba. Ada yang 100% percuma.Ada juga yang kenakan sedikit yuran pendaftaran. ContactRead More →

Salam perkenalan & persahabatan, Entri pertama blog ni saya nak kupas sikit tentang dropship. Mungkin ramai yang dah pernah dengar tentang dropship ni tapi masih blur…So, saya harap, selepas baca entri ni, kalian dapat la faham apakah itu dropship. Secara ringkas, dropship ni adalah  proses membekalkan @ menjual produk ( tak kira laa baju,tudung ,handbag ke atau apa..) kepada pembeli atau pelanggan tanpa perlu.. a). kedai fizikal / kiosk perniagaan b). modal ( sesetengah pembekal mengenakan sedikit yuran sbg syarat untuk menjadi agen mereka  ) * c). sewa lori dan lain2 pengangkutan yang seangkatan dengannya d). simpan stok Kita cuma perlu applyRead More →