Sweet Muslimah Program Affiliate Terbaik

By | January 15, 2016

Sweet Muslimah program affiliate terbaik ..

Wah,wah,wah melampau tak kalau saya katakan macam tu .. πŸ™‚

15 hari tanpa entri terbaru setelah datangnya 2016, tiba-tiba muncul jeΒ  terus beri kenyataan Sweet Muslimah program affiliate terbaik .. ho ho marah lah nanti para pengendali program affiliate yang lain ye.

Sebenarnya, itu sekadar pandangan peribadi. Atas sebab-sebab berdasarkan pengalaman sendiri. Nama pun pandangan peribadi jadi mungkin lain pula pandangan para affiliates yang lain.

Dan kalau nak diikutkan,Β  sangatlah tidak adil mengatakan demikian sebab sumber blog ini pun 95 % nya datang daripada program affiliate yang lain.

Sweet Muslimah program affiliate terbaik bagi saya atas dua sebab . Pertama kerana had cashout nya yang tak ada syarat. Berapa komisen yang anda berjaya jana setelah mempromosikan produk Sweet Muslimah, terus dikreditkan ke akaun bank. Tak perlu tunggu hingga cukup RM 100 dan sebagainya.

Kedua, komisen dibayar dengan cepat. Tak perlu tunggu tarikh tertentu. Tak perlu dua tiga kali tanya bila komisen nak dibayar macam salah satu program affiliate yang saya join. Punyalah liat nak membayar. Alasan begitu begini .Yang ini cukup telus. Bukan omongan kosong ya. Tak percaya boleh lihat bukti screen shot bawah ni ..

 photo 353abd20-3be4-4842-a351-91b0cb8bc19e_zpslctyxrdq.pngKat atas tu screen shot komisen daripada program affiliate Sweet Muslimah yangΒ  diterima pada 7 Januari 2016 yang lepas. Tak ada lah banyak mana pun, namun tetap diterima dengan penuh rasa syukur. Sikit atau banyak, tetap rezeki kan …

 photo 179f2992-0411-470b-8870-12743bfbf7d3_zpshc0kjahj.png8 Januari 2016, sehari je lepas tu terus dikreditkan ke dalam akaun bank. RM 21.70Β  jumlahnya sebab dapat dua komisen sekali gus daripada mereka.

See, telus kan.

Ok, bukan kata program affiliate yang lain tu tak bagus. Ada satu yang saya sertai tu, memang ada tempoh tertentu untuk pembayaran. Mungkin rasionalnya bagi memudahkan kerja-kerja si pengendali. Logik lah macam tu kan, so kita pun kena faham lah. Dan Alhamdulillah, bayaran tak pernah miss . Cuma kena sabar, macam tunggu gaji hujung bulan πŸ˜€

Rasanya, sampai di sini dulu sharing kali ni. Busy, busy,busy awal tahun ni hahah … Ok kot ada yang berminat untuk mencuba program affiliate Sweet Muslimah, boleh daftar 200% percuma kat sini yer.

Koleksi baru kurung moden Sweet Muslimah pun tengah hot nampaknya ni.

Semuanya cantikkkk kan …

Dipadankan dengan Fatin Instant Shawl lagilah ohsem hihihi

Fatin Instant Shawl SweetMuslimah.Com

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada πŸ˜€ ). Jika sudi, follow saya sekali ye πŸ˜€ …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

6 thoughts on “Sweet Muslimah Program Affiliate Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me