Tudung Raya Kanak-kanak Terbaru – Instant Shawl Kupu-Kupu Yang Serius Cantik

By | May 9, 2017

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Tudung raya kanak-kanak  terbaru – Instant Shawl Kupu-Kupu Yang  Serius Cantik

Assalamualaikum

Dear mommies semua, Tudung raya kanak-kanak  terbaru – Instant Shawl Kupu-Kupu Yang  Serius Cantik sudah pun release hari ni. Boleh intai-intai untuk persiapan raya aidil fitri 2017 ye mak-mak sekalian 😀

Tudung raya kanak-kanak  terbaru – Instant Shawl Kupu-Kupu Yang  Serius Cantik. Memang serius cantekkks !!. Terliur akak yang tak ada anak perempuan ni tau. Betul-betul jatuh hati apalagi dengan kaler nya yang hot-hot.

Ok mommies semua, jom lihat details tudung instant shawl kupu-kupu ni supaya kita semua jelas dan yakin mengapa tudung kasual kanak-kanak ini berbaloi-baloi untuk dimiliki.

Instant shawl kupu-kupu ni adalah tudung instant shawl hybrid… Wahhh, ingatkan kereta  je hybrid, rupa-rupanya tudung pun ada tudung hybrid ye. Tak sangka betul heheh 😀

Instant shawl kupu-kupu

Tudung Instant Shawl Kupu-kupu untuk kanak-kanak

Yang dimaksudkan dengan hybrid ni adalah kerana ia digabungkan dengan tudung sarung yang biasa dan istimewanya kerana ia dijahit menggunakan material Cotton Prada Original yang semestinya sejuk,lembut dan selesa.

Dijahit dengan padanan 2 warna terang memikat, sesuai sekali dengan sifat semulajadi kanak-kanak yang periang dan bersahaja.

Sayap tepinya  dijahit terus dan dihasilkan khas menggunakan material chiffon dwi-warna istimewa kanak-kanak. Rekaan sebegini dizahirkan khas untuk kanak-kanak bagi memastikan  tudung kupu-kupu ini senang dipakai dan langsung tak perlukan sebarang pin.

Selain itu, tudung raya kanak-kanak  terbaru – Instant Shawl Kupu-Kupu yang  serius cantik ini juga sangat mudah dijaga dan sangat mudah dibasuh. Jadi mak-mak tak perlu risau ye, kerja-kerja mencuci pun jadi begitu senang dan tak memenatkan. Wahhh, ayat tak menahan engko bab-bab melobi ni hehehe 😀

Ok, habis bab keterangan umum tudung. So meh kita tengok pula tentang ukurannya.

🦋 INSTANT SHAWL KUPU KUPU 🦋

🔮 Khas buat SiComel 2 – 9 tahun. Model kita berusia 7 tahun (Bersaiz badan sederhana)

SAIZ / UMUR / UKURAN

Saiz XS

🌸 Cadangan umur 2-4 tahun

🌸 Lilit muka 17 inci +/-

🌸 Labuh dari dagu 18 inci +/-

Saiz SS

🌸 Cadangan umur 4-7 tahun

🌸 Lilit muka 18 inci +/-

🌸 Labuh dari dagu 19.5 inci +/-

Saiz S

🌸 Cadangan umur 7-9 tahun

🌸 Lilit muka 20 inci +/-

🌸 Labuh dari dagu 21 inci +/-

🔮 Warna asal mungkin sedikit berbeza berikutan pencahayaan semasa sesi fotografi 😃

Baiklah, bagi mommies yang berminat untuk mendapatkan tudung raya kanak-kanak awning lembut ini, bolehlah terus ke sini. Atau jika malas nak menggunakan online cart, boleh juga terus berhubung / WA ke talian ini 019-5519115 ya.

Sekian dulu info tentang tudung instant shawl kupu-kupu yang sungguh menawan ini. Sudi-sudilah kongsikan ye ..

 

 

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada 😀 ). Jika sudi, follow saya sekali ye 😀 …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

3 thoughts on “Tudung Raya Kanak-kanak Terbaru – Instant Shawl Kupu-Kupu Yang Serius Cantik

  1. Pingback: Tudung Meedina Tudung Kanak-kanak Yang Simple Lagi Selesa – Kongsi Macam2 Cerita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me