Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Masanya untuk kongsikan tentang kebaikan Garam Aura Lady Millionaire 😀

Pernah dengar tentang khasiat atau Kebaikan Garam aura Lady Millionaire ni ? Atau lebih tepatnya tentang kegunaan garam aura .

Untuk makluman anda yang masih belum pernah mengenali atau menggunakan garam aura ini, Garam Aura Lady Millionaire ini adalah satu jenis produk terapi aura berasaskan garam bukit. Namun ia bukanlah garam biasa kerana ia hanya diperoleh dari pergunungan Himalaya yang kemudiannya disuci dan diperkuatkan dengan bacaan doa Asshifa’.

Garam aura yang menjadi alternatif rawatan penyakit fizikal dan spiritual ini dikeluarkan dalam 2 bentuk iaitu Garam Aura Rezeki Dan Garam Aura Lady Millionaire oleh JMV Global Sdn Bhd. Walau pun dikeluarkan dalam 2 jenis namun fungsinya hampir serupa saja iaitu menjadi rawatan alternatif kepada penyakit fizikal dan spiritual di samping membantu menampal aura yang bocor.

Ehh aura pun boleh bocor macam bumbung rumah ke ?? Macam tak berapa nak percaya je nih .. 😐

Haa, jangan tak percaya aura pun boleh bocor dan memberi kesan kepada perjalanan hidup kita. Bagaimana nak tau aura diri bocor dan bagaimana nak merawatnya menggunakan garam aura, nanti kita kongsikan pada entri yang lain ya. Entri khas tentang aura gituuuu !

Sebelum Cik Kiah terlupa, garam ni dikhaskan untuk mandian ye. Bukan untuk buat goreng ikan atau ayam tau hihihik.

Kredit : Google Images

Ok, tanpa berlengah lagi jom sama-sama kita lihat apa kebaikan Garam Aura Lady Millionaire ni ..

  • Garam Aura LM telah disucikan, disebatikan dengan bacaan ayat-ayat Ruqyah dan doa Assyifa’
  • Diadun dengan 7 aroma bungaan  yang memberikan kesan aura diri yang positif berganda secara lebih pantas dan berkesan.
  • Membantu merawat dan menangani stress atau tekanan perasaan yang berpunca daripada masalah kewangan, keluarga,kerjaya,kesihatan ,masalah percintaan dan sebagainya lagi.
  • Merawat dan menampal aura diri yang bocor.
  • Membesar dan memperkuatkan aura diri agar lebih berani, yakin,tenang dan sukses dalam bidang yang diceburi
  • Menaikkan seri wajah, lebih cantik lebih menawan
  • Membantu menyerlahkan potensi diri
  • Membantu menguatkan magnet kekayaan dan kejayaan
  • Memulihkan semangat diri yang lemah
  • Membantu menangani gangguan makhluk halus , sihir dan sebagainya yang berkaitan

Ok selain beberapa kelebihan Garam Aura Lady Millionaire di atas, ia juga boleh digunakan untuk merawat penyakit migraine yang lazimnya banyak menyerang kaum wanita.

Garam Aura Lady Millionaire ni baunya sangat wangi dan so far tak menyebabkan rasa melekit pun pada  badan. Sebab apa saya katakan tak melekit dan berbau sangat wangi dan memberikan rasa relaks .. ?! Sebab saya sendiri pernah dan masih menggunakannya 🙂

Satu perkara yang nak sangat saya tekankan kat sini, garam aura ini hanyalah sebagai ‘alat’ sahaja untuk merawat dan mencapai potensi diri .

Apa-apa kesembuhan pun sebenarnya 100% atas kehendak dan izin Allah sahaja. Garam ini sebagai asbab nya saja. So, jangan ada yang salah faham  ya.

Jika nak  tahu harga, cara guna garam aura rezeki dan garam aura Lady Millionaire ni atau pun bagaimana mendapatkannya , anda boleh terus hantarkan pertanyaan ke talian ini : 019 5519115 ( SMS atau whats’app sahaja ya)

Pesanan penaja tu 😀