Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Baju Kurung Najwa Corak Terbaru Dari Sweet Muslimah


Salam sejahtera semua

Uolls !! ….. Baju Kurung Najwa corak terbaru dari Sweet Muslimah kini in da house ye.. Ye laa siapa lagi kalau bukan Peneraju Pasaran Baju Muslimah Online Terbesar di Malaysia yang osem mosem meletop letop tu . Owhhh  Sweet Muslimah dambaan hati ku hehehe 😀

Sebagai peminat, pengguna dan juga pemasar produk-produk Sweet Muslimah seperti blouse Muslimah , jubah Muslimah, Muslimah nursing blouse, pakaian kanak-kanak Sweet Muslimah, saya rasa amat teruja sangat hari ni apabila dapat tau bahawa baju kurung Najwa corak terkini dari SweetMuslimah.Com edisi bulan Februari telah pun ada di pasaran.

Ye diulang, baju kurung Najwa corak terbaru dari Sweet Muslimah edisi Februari  sudah pun ada untuk tempahan sekarang.

Tanpa membuang masa lagi, jom sama-sama kita tengok warna-warni corak terkini bagi baju kurung moden Najwa lycra premium yang tengah hot,hot,hot sekarang ni.

Padanan warna yang matching ko .. 🙂 SM09 00059

Ok, sedikit perincian tentang baju kurung moden najwa premium lycra ni

✔ Material Premium Grade Lycra(Bukan yg murah)
✔ Lembut dan Sejuk, Tak Perlu Gosok.
✔ Lengan berbutang(Wudhu Friendly)
✔ Leher berbutang.(Nursing Friendly)
✔ Top Loose Cut.(Tidak nmpk Punggung)
✔ Skirt Loose Mermaid.(Kembang Payung)
✔ Getah Skirt yg Mantap.(Tidak Akan bergulung/terpusing)
✔ Top & Skirt satu set.
✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai
✔ 100% Jaminan kepuasan

Hijau kesukaan den. Uishhh tak menahan nih
Pink pilihan ramai wanita dan anak gadis

Waaa,kalau diikutkan hati memang nak upload semua baju kurung najwa corak terbaru ni untuk tatapan anda semua, tapi memikirkan nanti kot jadi berat pulak loadingnya blog ni , so apa kata korang semua pi tengok sendiri lah ye kat website rasmi SW dengan klik jer kat banner bawah ni.

Jangan bimbang, pihak SW siap ada bagi jadual ukuran lagi bagi setiap produk mereka. So tak patut timbul rasa was-was nak beli takut kalau-kalau tak muat atau apa ..

Secara peribadinya bagi saya, koleksi baju muslimah di Sweet Muslimah adalah koleksi terbaik bagi busana Muslimah yang telah pun mula mendapat tempat di hati wanita. Walaupun harganya ramai yang mengatakan agak mahal, namun bagi saya ia berbaloi untuk dibeli atas beberapa faktor berikut.

  • Rekaan atau design nya yang Islamik dan tidak keterlaluan.
  • Design atau corak dan warna yang segar dan catchy
  • Membangkitkan mood ceria, yakin dan aura tersendiri terhadap si  pemakai
  • Memberi impak penampilan yang lebih elegan namun penuh sopan.
  • Material yang digunakan adalah dari jenis kain lycra bermutu tinggi yang tidak nipis seperti sesetengah kain lycra dari gred rendah yang nipis , mudah koyak dan melekap pada badan, menyebabkan ramai yang tidak selesa memakainya. Niat asal nak menutup aurat, lain pulak jadinya kan..
  • Servis penghantaran yang cekap dan mesra pengguna.

So, kalau pun ia sedikit mahal seperti tanggapan banyak pihak, namun jika difikir-fikir semula, direnung-renungkan kembali  dan dibuat timbal balik berdasarkan  5 faktor di atas, pelaburan anda ke atas pakaian sebegini adalah amat-amat lahberbaloi. Percayalah !! Trust me 🙂

Ok, andai hati sudah berkenan dengan baju kurung Najwa corak terbaru dari Sweet Muslimah ni, cepat-cepatlah  ye buat tempahan sekarang. Bimbang habis stoknya, kempunan lah pulak. Jangan cakap saya tak ingatkan pulak ye.

Apa ? Beli stok untuk baju raya ?? Hehe, den ok je.

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada 😀 ). Jika sudi, follow saya sekali ye 😀 …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

Have any Question or Comment?

5 comments on “Baju Kurung Najwa Corak Terbaru Dari Sweet Muslimah

sweet muslimah memang banyak design yang cantik-cantik.kadang-kadang sampai jadi rambang mata.

Reply

Yup, betul tu.. produk mereka bukan sekadar cantik tapi juga berkualiti. Kalau kaum lelaki pun puji cantik, maknanya memang betul2 cantik laa tu 😀

Reply

Mmg cantik design nyeee..
mau terpikat jejaka2 melihatnya..

Reply

Haha… terpikat dengan model nya ye, bukan baju 😀

Reply

Sangat canti, apa lagi model nya hiiiii saya suka

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me

Tudung Si Comel Cantik & Selesa

Tudung kanak-kanak

Bisnes Air Laku Keras

Langkah Demi Langkah Buat Putu

Panduan Tau Fu Fah

Follow Me

Status ApaCerita


PRchecker.info



Kongsi Macam2 Cerita





Pinglers

Blogged.my Kongsi Macam2 Cerita