Promosi Back To School Tudung Sekolah : FREE Postage Jika Beli 5 Helai Sekarang !!

By | December 7, 2018

Promosi Back To School Tudung Sekolah : FREE Postage Jika Beli 5 Helai Sekarang !!

Alhamdulillah

Sekian lama menyepi, hari ini Allah SWT kurniakan sedikit peluang, ruang dan kekuatan melawan rasa malas huhuhu untuk bercerita sedikit tentang Promosi Back To School Tudung Sekolah : FREE Postage Jika Beli 5 Helai Sekarang !!

Sungguh . Ini lah antara penyebab mengapa blog tidak dapat diupdate sekian lama. Namun , apa sekali pun bidang baru yang dicuba, menulis blog sentiasa menjadi kesukaan dan  menjadi ‘penawar’ saat jiwa dihimpit kekalutan dan kekeliruan. Hanya komitmen terhadap beberapa perkara sekarang ini yang membataskan saya untuk menulis.

Ok, untuk info kali ini berkaitan Promosi Back To School Tudung Sekolah : FREE Postage Jika Beli 5 Helai Sekarang !!

Diharapkan perkongsian kali ini dapat membantu mak-mak di luar sana agar dapat melakukan persediaan lebih awal membeli kelengkapan sekolah anak-anak  sambil berjimat. Ye, dapat berjimat sedikit saja pun rasa seronok nya kemain kan .. 😀 😀

Promosi Back To School Tudung Sekolah : FREE Postage Jika Beli 5 Helai Sekarang !! ni last date nya pada penghujung bulan ni. Walaupun nampak macam panjang lagi masa kalau nak grab sekarang, tapi nasihat hakak ni haa kepada mak-mak di luar sana, cecepat lah beli bagi mengelakkan jam hujung tahun. Mana dengan butik dan poslaju nak cuti Krismas lah, lepas tu stock pula memanjang habis … haaa merana laa jiwa tudung tak sampai-sampai, sedangkan anak dah nak kena hadir pendaftaran untuk sesi tahun 2019. Masa tu jangan cakap den tak payung haa  …

Ok promosi free pos ni hanya untuk tudung sekolah awning lembut dan awning scuba sahaja ye. Ini tak kira lah warna dan size apa sekali pun. Asal namanya tudung sekolah awning lembut dan awning scuba TSC, beli je 5 dan ke atas ,maka mak-mak kat Semenanjung  layaklah mendapat free shipping  tu ye.

Opps bagi mak-mak di Sabah dan Sarawak, jangan risau. Rebate RM6.90 akan diberikan untuk pembelian di bawah promosi  ni. Kiranya dapat berjimat juga lah sebab kita sendiri pun sedia maklum kan yang postage ke Sabah & Sarawak ni lebih mahal sedikit disebabkan kos pengangkutan dan jarak yang jauh

Ok, mungkin ada yang belum tahu yang koleksi  tudung sekolah awning TSC bukan sekadar warna putih nila dan putih mutiara sahaja. Terdapat koleksi warna lain seperti biru muda untuk pengawas sekolah, maroon, kuning lembut dan coklat untuk pengawas PSS, hijau lumut untuk TKRS, kelabu untuk pengakap, pink, peach dan macam-macam lagi lah. Nak tengok warna apa lagi yang ada, klik je ye .. boleh terus ke butik TSC 

Tak kira warna atau apa pun size tudung sekolah awning lembut TSC ni, harga nya masih tetap RM16.90 sahaja sehelai. Harga yang sangat berpatutan dan murah walaupun menggunakan material lycra yang sangat berkualiti tinggi. Mana laa nak cari kan 🙂

Untuk pembelian Promosi Back To School Tudung Sekolah : FREE Postage Jika Beli 5 Helai Sekarang !! ni, boleh gunakan link whatsapp di bawah

wasap.my/0195519115/freeshipping

Terima kasih sudi luang masa untuk baca 🙂

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada 😀 ). Jika sudi, follow saya sekali ye 😀 …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me