CPUV Bulan Ogos Daripada Nuffnang

By | August 15, 2015

CPUV Bulan Ogos daripada Nuffnang masih lagi mahu melekat kat blog kerdil ni … Alhamdulillah.

 photo cc26e4e5-471a-46a0-bc80-744b8fa0bde4_zpsu2yhbafa.pngMinggu-minggu sibuk sehingga menjelangnya UPSR 2015. Selepas itu harap-harap dapatlah menyambung semula kerja-kerja yang berlambak terbengkalai di PSS sekolah. Beginilah keadaannya apabila GPM juga menjadi guru mata pelajaran teras Tahun 6.

Malam ini baru berpeluang untuk membalas komen-komen di blog dan menyiapkan entri baru untuk tatapan pembaca. Aishhh… macam ramai sangat le pembaca ni ye konon-kononnya πŸ˜€

Entri ringkas lewat malam ni adalah berkenaan CPUV bulan Ogos daripada Nuffnang. Alhamdulillah dan terima kasih kerana pihak Nuffnang masih sudi berikan iklan-iklan yang best semuanya untuk blog ni.

Jika ada yang nak tahu pakej baru sajian KFC, percutian dengan Singapore Airlines atau perabot cantik dan terkini dari IKEA … selalu-selalulah singgah dan klik-klik kat sini yer πŸ˜€

So far, ada 23 CPUV bulan Ogos daripada Nuffnang yang sedang running kat blog ni. Kat blog lain saya percaya jumlahnya pasti lebih lagi.. Apa nak dihairankan dengan 23 tu ye dak hehehe. Lagi pun ketara akhir-akhir ni Nuffnang lebih bermurah hati berbanding tempoh sebelumnya. Memang bagus macam tu kan sebab ada laaa peluang sikit untuk blogger picisanΒ  macam saya menjana pendapatan atau buat duit dengan blog.

Bercerita tentang CPUV daripada Nuffnang ni, teringat macam2 cara atau tips dari para otaiΒ  macam mana nak tarik perhatian Nuffnang seterusnya berpeluang mendapat banyak iklan CPUV untuk blog masing-masing. Tip-tip berkenaan memang berguna untuk dijadikan panduan.

Satu perkara yang tak kurang penting adalah jangan membiarkan blog lama tak di update. Dan bila dah update, update lah dengan pengisian atau entri yang bermaklumat atau berkualiti bukan yang merapu meraban entah apa-apa. Entri pula sebaik-baiknya ori hasil buah fikiran atau tulisan kita sendiri dan bukan copy paste dari mana-mana. Dengar tu kawan-kawan ?!

Ok lah, sampai di sini dahulu entri santai kali ini. Dah lewat malam, tuan tanah pun nak masuk beradu dulu. Rajin-rajin kan diri singgah kat sini lagi ye semua πŸ™‚

Selamat malam.

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang ‘Hubungi’ untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada πŸ˜€ ). Jika sudi, follow saya sekali ye πŸ˜€ …. Terima kasih dan jemput datang lagi!

Facebook Twitter 

16 thoughts on “CPUV Bulan Ogos Daripada Nuffnang

  1. seri

    saya x pernah join nuffnang atau seangkatannya, sebab x reti. semoga sy terjumpa blogger nak ajar meggunakan ni. nampak menarik je…hehhe

    Reply
    1. SisHaza Post author

      Mungkin earning dari sumber lain tu jauh lumayan .. so buat hiasan pun tak ada masalahnye hihihi

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Me