Tudung kanak-kanak
SisHaza – Page 39 – Kongsi Macam2 Cerita

Articles by SisHaza

No Picture

CABARAN MEMBESARKAN ANAK REMAJA

Tengah hari tadi, selesai tugas saya sempat lepak-lepak hilangkan penat kat SALC PSS. Masa suka2 baca novel kanak-kanak, rakan saya sempat tayangkan sebuah filem bertajuk “Aku Tak Bodoh “. Arahan siapa tak pasti lah ( huhu…sori ye). Tujuannye nak…


No Picture

PRODUK DROPSHIP PALING POPULAR

Masih lagi tentang perniagaan dropship. Pada en3 lepas, ada saya senaraikan 8 link pembekal produk dropship. Petang ni, sayasambung sikit tentang produk paling popular dalam bisnes dropship. 10 antara produk tersebut adalah : 1). Baju kurung, baju kebaya, jubah ,…


No Picture

BISNES DROPSHIP: Nak Jual Apa ?

Selamat Hari Malaysia untuk semua rakyat Malaysia. Jom kita semua bersatu untuk pertahankan keamanan negara. Toksah lah dok berpecah-belah, takut nanti tanah air kita tergadai ke tangan orang lain pula. Ok, semalam saya ada tulis en3 berkaitan…


No Picture

APAKAH DROPSHIP ?

Salam perkenalan & persahabatan, Entri pertama blog ni saya nak kupas sikit tentang dropship. Mungkin ramai yang dah pernah dengar tentang dropship ni tapi masih blur…So, saya harap, selepas baca entri ni, kalian dapat la faham apakah itu dropship. Secara ringkas,…