Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Author Archives: SisHaza

Salam ukhwah buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca entri kali ini. So, ada komen tak ? Jika ada, jangan segan2 untuk tinggalkan melalui ruangan komen di bawah. Kalian juga boleh gunakan borang 'Hubungi' untuk sebarang pertanyaan , cadangan mahupun pengiklanan ( bagi yang berminat kalau-kalau ada :-D ). Jika sudi, follow saya sekali ye :D .... Terima kasih dan jemput datang lagi!


Dengan Bismillah , Ajar anak cepat membaca di rumah , seboleh-bolehnya sebelum mereka melangkah masuk ke Tahun 1. Terlintas untuk berkongsi tentang masalah anak belum pandai  membaca ini kerana kegusaran saya melihat anak didik di Tahun 5 yang ada antaranya Read more…


Resepi Mudah Masak Lemak Buah Remunggai Assalamualaikum  semua Ada sesiapa tak yang mencari resepi mudah masak lemak buah remunggai untuk menu keluarga hari ni ? Kalau ada , bolehlah cuba resepi mudah masak lemak buah remunggai yang  hakak nak kongsikan Read more…


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang Sungguh, seperti Khairul Hakimin Muhammad saya benar-benar ingin terkenal di langit. DOA IBU Petang semalam, saya dan dua orang kakak di pejabat bersembang mengenai pemergian ibu salah seorang rakan sekerja kami. Read more…


Dengan Bismillah Petua putihkan dan hilangkan karat gigi . Bila sebut pasal gigi, saya ada kenangan zaman kanak-kanak  tentang sakit gigi yang tak mungkin dapat dilupakan. Tak ingat masa tu sama ada tadika atau dah masuk darjah satu. Satu malam Read more…


Dengan Bismillah .. Penginapan selesa dan berbaloi di Hotel Ismail Group Langkawi . In sya Allah, servis yang bagus, sangat bersih dan saya memang recommend jika anda tak pasti kat mana nak menginap bila ke Pulau Langkawi. Percutian 3 hari Read more…


Assalamualaikum semua, Korang semua, penghujung 2016 dah ni .. Kalau nak terus nampak cantik, glowing mowing,gebu-gebas ala-ala awet muda cam retis-retis kita tu belajarlah elakkan 7 tabiat buruk yang merosakkan kulit muka kat bawah ni yer. Kulit muka ni kan Read more…


Berikut adalah Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Kerajaan Malaysia 2017 untuk semakan atau rujukan semua kakitangan awam atau kerajaan Malaysia bagi tahun 2017. Jadual pembayaran gaji bulanan kakitangan awam sepanjang tahun bermula Januari 2017 ini boleh


Assalamualaikum  semua Nak tahu tak  9 sebab mengapa ramai ibu memilih tudung sekolah Si Comel untuk sesi persekolahan akan datang ? Sebelum tu, saya ucapkan selamat bercuti kepada semua ye. Cuti sekolah yang tak berapa nak panjang lagi dah macam Read more…


Back To School Sale Di BookCafe Online Promosi Back To School Sale di BookCafe Online … biar betul ??! Ingatkan kat shopping complex saja ada back to school sale besar-besaran. Rupa-rupanya kat BookCafe Online pun ada 🙂 Suka tak ibu-ibu Read more…


Assalamualaikum dan Salam hormat Senarai wakil jualan rasmi Tudung Si Comel ini satu-satunya entri baru sejak blog ini ‘down’ kerana serangan malware. Bukan senang nak mencari kekuatan untuk kembali semula berblog selepas satu demi satu masalah melanda blog picisan ni. Read more…

Tudung Si Comel Cantik & Selesa

Tudung kanak-kanak

Bisnes Air Laku Keras

Langkah Demi Langkah Buat Putu

Panduan Tau Fu Fah

Follow Me

Status ApaCerita


PRchecker.info



Kongsi Macam2 Cerita





Pinglers

Blogged.my Kongsi Macam2 Cerita