Monthly Archives: November 2015

Jualan Akhir Tahun Aneka Tudung Cantik

Salam sayang salam hormat semua Jom shopping -shopping sempena  jualan murah akhir tahun aneka tudung cantik Cuti sekolah hari ni ada plan nak ke mana-mana tak ? Balik kampung ? Pergi berkelah atau window2 shopping ? Duk kat rumah aje ? Tak apa lah, mungkin belum masanya lagi nak pergi bercuti kan .. Duk kat… Read More »

Penambahbaikan Blogging 2016

Penambahbaikan Blogging 2016 Hola … hola semua Lama rasanya blog kongsi cerita ni tak ber update. Nak kata dah hilang semangat berblog tak adalah pulak sampai tahap macam tu. Busy ? Hmm busy la sangattt weihh 😀 Actually tak ada sibuk mana pun tapi 24 jam tu rasa cam tak pernah yang cukup. Walau pun… Read More »

Komisen Pertama Job Di Rumah Dan Kerja Translator

Assalamualaikum dan salam hormat semua Dengan ruang dan kesempatan yang ada petang hujung minggu ni, saya nak share dengan sahabat semua tentang komisen pertama Job Di Rumah dan Kerja Translator . Mujurlah dapat komisen ni. So ada laa modal nak update blog kali ni. Kebiasaannya petang-petang hujung minggu macam ni kami outing lah sekitar Alor… Read More »

Release Tension di Chalet Terapung Segantang Garam

Al kisah release tension di Chalet Terapung Segantang Garam , aktiviti sempena  cuti perayaan Deepavali tahun ni. Awal tahun sibuk, hujung tahun pun sibuk. Itu pun masih ada yang tak puas hati dengan cikgu-cikgi. Cuti kerap sangat, hujung minggu cuti, pertengahan penggal cuti, hujung tahun cuti, banjir cuti, jerebu pun cuti …yang nampak hanyalah cuti.… Read More »

Buku Kehamilan dari Prakonsepsi Sehingga Kelahiran

Menjadi seorang isteri dan kemudiannya melahirkan anak adalah seperti satu kitaran hidup yang lengkap bagi seorang wanita normal. Dalam perkahwinan pun , kehadiran cahaya mata sememangnya ditunggu-tunggu. Jarang sekali kita dengar pasangan suami isteri yang tidak mahu kan anak sepanjang hayat mereka. Menerima khabar bahawa isteri hamil adalah detik indah bagi